ALL STRINGS DETACHED– ODPOVEDANO!!!

Četrtek, 19 marec, 2020 21:00


ALL STRINGS DETACHED

Kaj dobimo, če dvema nadarjenima glasbenicama dodamo še pet nadarjenih glasbenikov? All Strings Detached Septet– ODPOVEDANO!!!!

All Strings Detached
je domači kantavtorski duo, sestavljen iz odličnega songwriting partnerstva med Jano Beltran in Vesno Godler. Njuna minimalistična glasbena estetika, tvorjena iz intimnega pobrenkavanja po kitari Beltranove ob podpori basa Godlerjeve in magične sinergije njunih vokalov, ki segajo od šepeta do krika, je sedaj že dobro poznana in uveljavljena formula med pridnimi obiskovalci domačih koncertov. Pri glasbi, ki postopa nekje med indie folkom in dark americano, je v ospredju tudi ekspresivna lirika, ki najpogosteje opisuje temačnejša čustva, razočaranje nad ljubeznijo, dotakne se pa tudi tematik odnosa moški – ženska. All Strings Detached je trenutno ena najvidnejših ženskih glasbenih zasedb pri nas.

Leta 2014 izdani album Heavy Rain je začrtal pot in zvok dua ter na domači sceni pustil močan vtis. Tega je 2017 nasledil drugi album There’s Something Painful About the Pearls, letos pa smo dobili še tretjega, z naslovom Septet.

Na albumu Septet duo razširi svojo zvočno paleto z ritem sekcijo bratov Vida in Jošta Drašler, godalnim triom viole (Klemen Bračko) ter dveh violin (Barja Drnovšek in Bojan Cvetrežnik), vendar se kljub številčnejšemu ansamblu ne odreka načelu ‘’manj je več’’. Inštrumentacija je skrbno premišljena, album pa v živo posnet brez nasnemavanj. Glasba diha in pusti veliko prostora domišljiji, s svojo izluščenostjo pa je ravno glasna in učinkovita in ne obratno. K mojstrstvu albuma doprinese svoje s produkcijo in miksom na ljubljanski glasbeni sceni najbolj znan Seattlečan in obraz založbe Glitterbeat, Chris Eckman.

Skratka, skrajni čas, da se pretrgane vezi ustavijo v Gala Hali in nam v živo predstavijo svoj odličen nov album.

Tiha voda bregove dere in strune trga!

Vstopnina: 8 € z rezervacijo, 10 € na dan koncerta

Na dan koncerta vstopnic ni več možno rezervirat!
Rezervirane vstopnice je potrebno prevzeti do 22.ure.

Potrdilo naročila najdete med vsiljeno pošto, označite “ni vsiljena pošta”, pa bo naslednjič priromalo, kamor treba!

Music policy: indie folk/singer-songwriter/žensko kantavtorstvo/dark americana/sadcore/post-srcozlom

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/all-strings-detached/23911/