BASOLOVKA – General Levy postponed, Basolovka ostaja!

Petek, 18 september, 2020 19:00

BASOLOVKA

Live:
GENERAL LEVY & JOE ARIWA (VB) – prestavljeno!!!
Tadiman

DJ’s:
LionShine
Ohoroho
Rak3ta
Peree

V trenutnih razmerah in s trenutnimi restrikcijami je nemogoče izvesti koncert General Levyja in Joe Arriwe, tako da ga prestavljamo na boljše čase. Kdor je kupil karte v predprodaji, jih lahko zamenja ali pa jih obdrži za naslednjič!

Na odru bo stal Tadiman, ki praznuje 20 let ustvarjanja in ki bo na dogodku predstavil, kako se razvija njegov nov album. Za intro bo poskrbel Ohoroho, ki je v veliki meri zaslužen, da bomo v Ljubljani nekoč sploh videli General Levyja in Joe Arriwo. LionShine bo izbrskal jungle bisere iz zaprašenih plošč in starih diskov, manjkalo ne bo niti sočnega drum & bassa.

Za fane bobna in basa bosta poskrbeli tudi obetavni mladi didžejki, najprej Rak3ta, didžejka na kotalkah, ki izhaja iz liquid drum & bassa in se sprehaja med različnimi sorodnimi zvrstmi, kot je tudi jungle. Udejanja se tudi organizacijsko, poznamo jo po party projektih RUSH, R3K4; Damn, gurl! ter svežem skupinskem projektu TWIST. Sledila bo Peree, ki je sedaj že stalnica na Basolovkah in nastopa tudi kot članica Basolovka Crew. Je ena od pobudnikov novo ustanovljene radijske oddaje Basolovka Drum & Bass Mixshow, ki jo vodi tudi LionShine, predvajala pa se bo vsak prvi petek na Radio Nula med 21. in 22.uro.

Jungle is Massive !
Bass is our case!

Vstopnina: 5 €

Music policy: jungle/dnb/reggae

*v primeru dežja se dogodek prestavi!

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/basolovka-incredible-edition-w-general-levy-joe-arriwa/23799/