BOLLYWOOD & BHANGRA NIGHT

Sobota, 8 julij, 2017 23:00

BOLLYWOOD & BHANGRA NIGHT

DJ SHANTI PRIYA & DJ BORSAN
+ plesna skupina RAQS ROSHNI

Poletna edicija Bollywooda in Bhangre bo začinjena z masalo indijskih filmskih mega uspešnic in undeground klubskih beatov, ki jih po svetu ustvarja indijska diaspora. Tudi tokrat bosta za mešalko stara znanca bollywoodskih zabav Shanti Priya in DJ Borsan, na odru pa bo zaplesala plesna skupina Raqs Roshni.

Shanti Priya z Bollywoodom in Bhangro seznanja poslušalstvo od Ljubljane pa do Tokija že od leta 2009. V zadnjih letih prireja redne dogodke na Metelkovi in v Rogu, okoli katerih se je razvila majhna, a močna scena ljubiteljev teh pri nas tako dolgo prezrtih plesnih zvrsti.

DJ Borsan je prvi sirski Bollywood DJ v Sloveniji, ki se je začel z vrtenjem glasbe ukvarjati v Rogu, in je skupaj s Shanti Priyo in njunim DJ krujem že nastopal po več klubih v Sloveniji. Poleg indijske sicer vrti predvsem arabsko glasbo (dabke, shaabi, mahraganat…)

Raqs Roshni dance troupe je plesa skupina, ki jo sestavljajo Sylvia Valentine, Urška Kovač in Eva Štruc. Predstavljajo indijske in orientalske plese, v katerih združujejo folklorne elemente z modernimi in so redne in nepogrešljive gostje Bollywood večerov v Gala Hali.

Vstop prost do polnoči, 3 € kasneje

FB event

ENGLISH >>

Permanent link to this article: http://www.galahala.com/arhiv/bollywood-bhangra-night-gala-hala-7/16407/