BRADLEY COOPER’S (Post NY Depression Healing Session) BIRTHDAY

Petek, 5 januar, 2018 23:00

BRADLEY COOPER’S (Post NY Depression Healing Session) BIRTHDAY

Zasičene čakre,

zapacane karme,

težke misli…

< N O M O R E >

 

Za ponovoletno blaženeje dušnih in drugih bolečin ob vstopu v leto gospodovo 2018 dvojec serialke Cosmic Sex in oddaje Partijska linija na Radiu Študent, Blažen DJ in Jaša Bužinel, na prvi petek v letu pripravlja celovečerno zvočno terapijo, posvečeno vam in 42. rojstnemu dnevu igralca, ki ga je revija PEOPLE leta 2011 razglasila za najlepšega deca na svetu, danes pa se žal le redki spomnimo nanj. Naj bo vodilo za petkov večer spodnja Bradleyjeva misel, ki bi jo moral posvojiti vsak izmed nas.

“I think if you live in a black-and-white world, you’re gonna suffer a lot. I used to be like that. But I don’t believe that anymore.” (B. Cooper)

V Gala halo bomo torej priklicali glasbene angele iz različnih kotičkov in časov glasbene zgodovine in vam dokazali, da svet ni črno-bel. Cilj večera je očiščenje vseh petih čaker, ki so se skozi leto zasičile z negativnimi energijami in vzpostaviti harmonično ravnovesje med jazzom, jazom in vesoljem.

Večer ni mišljen kot parti, pač pa bolj kot “I don’t feel like partying, but I don’t wanna be alone” parti. Ali pač.

Glasbeni izbor: jazz, soul, funk, ambient, experimental, breakbeat, leftfield, house, techno

Vstopnina: 3 € pred polnočjo, 5 € kasneje

FB dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/bradley-cooper%e2%80%99s-post-ny-depression-healing-session-birthday/18057/