DUB LAB: Official OVERJAM after party w. ROLLKING

Ponedeljek, 21 avgust, 2017 21:00

DUB LAB: Official OVERJAM after party w. ROLLKING

Po zaključku OVERJAM festivala 2017 se že v ponedeljek dobimo na Official OVERJAM after partyju, ki ga bomo ob 21h začeli na Letnem vrtu Gala Hale. Kam nas bo popeljal večer, nam ni znano, vsekakor pa boste to zagotovo izvedeli, če se afterja udeležite. Seveda ste poleg obiskovalcev festivala vabljeni tudi vsi ostali!

Za glasbeno selekcijo bo poskrbel Dejan Dornik aka ROLLKING, ki se z vrtenjem glasbe ukvarja že 20 let, od zgodnjih začetkov v klubu K4 do danes, ko po večini nastopa v domačem klubu Channel Zero in na različnih festivalih (Seasplash, Outlook, Bass Camp,…). Je protagonist in glavni organizator DUB LAB dogodkov, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero na Metelkovi. DUB LAB je projekt, čigar lovke segajo v leto 2005, in je odlično pregnal siceršnje ponedeljkovo mrtvilo v mestu. Ciljna publika je široka, saj dub kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe. Tokrat z reggae, roots in dub selekcijo, ki vsebuje tako novejše kot starejše različice omenjenih zvrsti. Dubbing is a must !!!

Vstop prost!

*v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22h!

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/dub-lab-official-overjam-after-party-w-rollking-letni-vrt-gala-hala/17007/