DUB LAB: ROLLKING

Ponedeljek, 6 julij, 2015 21:00

DUB LAB
Selektor ROLLKING

Ponedeljek je dan za Dub Lab, in ta je julija našel svoj prostor na Letnem vrtu Gala hale. Vabljeni na tedenska druženja ob dub in reggae godbi! Umanjkal ne bo niti nepogrešljiv ročni nogomet :)

Prvi ponedeljek bo za glasbeno selekcijo poskrbel Dejan Dornik aka. ROLLKING, ki se z vrtenjem glasbe ukvarja že 20 let, od zgodnjih začetkov v klubu K4, do danes, ko po večini nastopa v domačem klubu Channel Zero in na festivalih (Seasplash, Outlook, …). Je glavni organizator DUB LAB dogodkov, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero na Metelkovi. DUB LAB je projekt, ki letos praznuje že 10.obletnico in ki je odlično pregnal siceršnjo ponedeljkovo mrtvilo v mestu. Ciljna publika je široka, saj DUB kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe. Tokrat z reggae, roots, dub in dubstep izborom, ki vsebuje tako novejše kot starejše različice omenjenih zvrsti. Dubbing is a must !!!

Vstop prost!

FB event

DUB LAB
Selector ROLLKING

Monday is a day for dub and reggae, this time with selecta Rollking! And table football, of course :) Dubbing is a must!!!

Free entry

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/dub-lab-rollking-letni-vrt-gala-hale/11162/