FESTIVAL MENT LJUBLJANA

Četrtek, 2 februar, 2017 21:30

Festival MENT Ljubljana

22:00 – STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ (RS)
23:00 – THE JACK WOOD (RU)
00:00 – RAKETKANON (BE)
01:00 – Jahač plošč BIGor (SI)

MENT Ljubljana, zimski klubski dogodek poletnega festivalskega utripa, mednarodnega značaja in lokalnega karakterja, vsako leto v začetku februarja na številnih odrih gosti prek 50 izvajalcev iz vse Evrope in širše.

Tretje leto zapored bo v prvih dneh februarja v Ljubljani zavladalo MENTalno stanje duha. Pol stotnije bendov, kantavtorjev, producentov in didžejev se bo privalilo iz vseh vetrov – od Rusije do Islandije, od Makedonije do Estonije, nekateri pa na akcijo že čakajo na preži v bližnji okolici. Kaj pomenijo sveža glasbena ustvarjalnost, inovativni odrski nastopi in kreativno vrenje številnih aktualnih svetovnih zasedb se v živo prepričajte v večernih in nočnih urah prvih februarskih dni.

Mlada glasbena ustvarjalnost, ki zaenkrat še brbota na obronkih globalne pozornosti, bo na polno zavrela v treh zimskih dneh in nočeh na desetih prizoriščih ljubljanskega koncertnega dogajanja. Štirim metelkovskim klubom, dvema dvoranama Kina Šiška in teatrski atmosferi Stare Mestne Elektrarne se na novo pridružujejo še Hostel Celica, Pritličje in galerija DobraVaga.

Vstopnice:

Festivalska vstopnica (vse tri dni, vsa koncertna prizorišča):

→ Predprodaja (do 31. januarja) = 35 EUR

→ med festivalom (1. – 3. februarja) = 39 EUR

Dnevne festivalske vstopnice bodo na voljo od 23. 1. 2017 dalje. Dnevna festivalska vstopnica omogoča vstop na vse koncerte dneva. Cena dnevne vstopnice: 15 €

PRO vstopnice (festival in konferenca):

→ Predprodaja (do 31. januarja) = 65 EUR

→ med festivalom (1. – 3. februarja) = 79 EUR

Predprodaja: Eventim.si

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/festival-ment-ljubljana-gala-hala/15398/