GRAFITARNICA @ LETNI VRT GALA HALE

Petek, 16 junij, 2017 17:00

GRAFITARNICA

V petek 16. junija, tik pred koncem šolskega leta, se bo odvila že reci-in-piši deseta Grafitarnica v Gala Hali. Ja, že kar desetkrat smo se družili z nadebudnimi sprejoljubci, pri čemer v to številko sploh ne štejemo delavnic v okviru Mladega Rapetka in podobnih odvodov, kjer prav tako sodelujemo z grafitersko-šablonersko ekipo Ljubljana Graffiti Tour.
Tudi deseta Grafitarnica bo potekala na s sončnimi žarki obsijanem Letnem vrtu vašega omiljenega kluba, kjer pa bo vseeno tudi čisto dovolj senčnega zavetja za vse tiste, ki so občutljivi na vročino. Skratka, vsi, čisto vsi, tako tisti, ki se soncu radi nastavite, kot tisti, ki pred žarki bežite, se bomo imeli špic-špon-super-fajn.
Na kratko, junijska delavnica ustvarjanja grafitov in šablon za začetnike vseh starosti, ki jo organizira Ljubljana Graffiti Tour, v Gala Hali, bo ovenčana z jubilejno desetico in nič ne kaže, da se ne bo v bodoče nakičila tudi z dvajsetico, tridesetico itd. Vse najboljše za deseti rojstni dan, Grafitarnica, in še na mnoge izvedbe!

Prijave

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/grafitarnica-letni-vrt-gala-hale/16372/