GRAFITARSKA DELAVNICA

Ponedeljek, 24 oktober, 2016 16:00

GRAFITARSKA DELAVNICA

V Gala Hali na Metelkovi bo od 16. do 19. ure potekala delavnica ustvarjanja grafitov in šablon. Namenjena je začetnikom vseh starosti. Na delavnici za začetnike boš spoznal različne tehnike sprejanja in se pod vodstvom domačih ustvarjalcev sprejarskih umetnin podučil o vseh praktičnih plateh grafitiranja in šabloniranja. Za nameček pa boš spoznal še cel kup sprejarskih trikov.

Kaj točno se bo počelo

Delavnica se začne s profesionalno demonstracijo grafitiranja in šabloniranja, predstavitvijo specializiranih sprejev in splošnim uvodom v sprejanje. Po uvodni demonstraciji in predstavitvi boš dobil priložnost, da skreiraš svoje šablone in grafite, in to pod budnim očesom enega ali dveh (odvisno od števila prijavljenih) profesionalnih uličnih umetnikov.

Tehnične podrobnosti

Delavnice se lahko udeležiš preko vnaprejšnje rezervacije (glej spodaj), zasnovane pa so za grafitarske začetnike (tako za otroke in mladostnike kot odrasle). Vse nujne reči, ki jih potrebuješ za sproščeno in ustvarjalno vzdušje na delavnici, vključno z vsemi potrebščinami in materiali (spreji, rezalna podlaga, olfa noži, rokavice, flomastri, vnaprej pripravljene podobe in platna), priskrbimo mi.

Prijave: Piši nam na info@ljubljanagraffititour.com in najkasneje v nekaj urah boš prejel potrdilo, da si sprejet na delavnico (število mest je omejeno!).

Cena: 25€/oseba, 20€/oseba (v primeru skupinske prijave 6 oseb ali več)

FB event

Kaj odneseš domov

Poleg novih veščin in dobre volje še marsikaj. Najbrž te bo zanimalo, da ob koncu delavnice lahko svoj grafit in/ali šablono narediš na platno in ga vzameš s seboj, da ga obesiš pri sebi doma ali pa komu podariš. Poleg tega ti bo ostal tudi eden izmed visokokakovostnih profesionalnih sprejev, ki jih bomo uporabljali. Brez skrbi, po zaključeni delavnici bo v tvojem spreju ostalo dovolj barve za tvoje bodoče sprejarske podvige.

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/grafitarska-delavnica-gala-hala-2/14778/