JOEY CAPE’S ONE WEEKEND RECORD TOUR @ LETNI VRT GALA HALE

Petek, 22 september, 2017 21:00

Joey Cape’s OWR tour 2017

Joey Cape (LagwagonMe First And The Gimme GimmesScorpios) je na svoji novi in posebni založbi One Week Records objavil nov izdelek, ki ga bo septembra predstavil tudi v živo na evropski turneji. Pri tem mu bodo pomagali prijatelji: Zach Quinn (PEARS – the band), Brian Wahlstrom (Scorpios) and Donald Spence (Versus The World).

21:00 – VRATA
21:25-21:50 – ZACH QUINN
22:00-22:30 – DONALD SPENCE
22:40-23:10 – BRIAN WAHLSTROM
23:20-00:35 – JOEY CAPE

TURNEJA

»Koncept One Week Records se je razvil na podlagi ideje, da bi bilo dobro posneti in izdati demo posnetke skladb, ki sem jih slišal skozi leta. Zmeraj sem oboževal surov zvok takšnih posnetkov in njihova inkarnacija, ki so jo glasbeniki v njih ujeli. Pogosto nosijo zvok, ki se kasneje v obdelavi in nadgradnji izgubi. Ker imam doma studio, sem ugotovil, da je nekaj dni ali tednov dovolj za snemanje skladb, a ne zadosti, da bi jih preveč analiziral ali obdeloval. S tem lahko pokažem razvoj svoje glasbe od samega začetka ter svojo ljubezen do ustvarjanja, za kar so poslušalci izkazali zanimanje. One Week Records turneja je preprosto zanimiv način, s katerim zberem ustvarjalce One Week Records na glasbenih počitnicah. Te turneje naravnost obožujem, še posebej pa mi je pri srcu igranje z ljudmi, s katerimi predstavljamo njihove in moje skladbe. Koncerti so zmeraj zelo zabavni, veselim se, da bom lahko nastope izvedel z Brianom Wahlstromom, Zachom Quinnom in Donaldom Spenceom. Vsi našteti so soustvarili neverjetno One Week Records, hkrati pa so moji dobri prijatelji. Rad imam njihovo glasbo in komaj čakam, da jo skupaj predstavimo na turneji!« – Joey Cape

ONE WEEK RECORDS

One Week Record je projekt, na katerem glasbeniki posnamejo 10 skladb v 7 dneh. Posnete in producirane so v domačem studiu Joeya Capea, glasbeniki pa so vabljeni, da ves čas preživijo pri njem. Ker je urnik zalo natrpan, preprosto ni časa, da bi glasbo preveč pološčili. Ideja za projekt se je porodila iz Capeove ljubezni do demo skladb, saj je pogosto razočaran ob izdelkih večjih produkcij. Glavni cilj je poslušalcem ponuditi iskreni zvok pravega in kvalitetnega umetniškega izraza.

Poleg koncerta se obeta tudi natečaj za lokalne glasbenike!

Ob turneji One Week Records Joey Cape nudi edinstveno priložnost lokalnim izvajalcem, saj bo eni izmed skupin/posamezniku ponudil možnost izvajanja ene skladbe na prihajajočem koncertu v Gala Hali. Med vsemi glasbeniki, ki se bodo na ta način predstavili poslušalcem, bo Cape izbral zasedbo/posameznika, ki bo vabljen k snemanju One Week Records albuma v San Franciscu, poskrbel pa bo tudi za letalski prevoz in prenočišče. 

Za sodelovanje je potrebno naložiti skladbo oziroma video posnetek na spletni naslov: bit.ly/oneweekrecordscontest, kjer najdete tudi vse podrobnosti glede natečaja. Zadnji rok za prijavo je 11. avgust 2017.

Vstopnina:
13 EUR v predprodaji, 15 EUR na dan koncerta

Predprodaja:
Gala hala ali na spletu prek On-Parole

FB event

*v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22h!

After: RAVE VOYEUR // tolstoyed

Po seriji dogodkov Rave Voyeur ni več dvomov o tem kakšna glasba botruje najbolj vročičnemu odzivu na plesišču, zato tokrat ne bomo odkrivali tople vode. Plesni korak bomo nakalibrirali s pokajočim, hipnotičnim technom / housom in ekstatičnimi rejverskimi klasikami ter z njiimi pripravili teren za drugi del noči, v katerem bodo priložnost dobili še intenzivnejši plesni hibridi, drum & bass, acid, bass in avanturistične plesne eskapade. Ja, po fazi preizkušanja terena (in okusov), je čas za full on party!

Vstopnina samo za after: 3 €

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/joey-capes-one-weekend-record-tour-letni-vrt-gala-hale/16312/