KROM: BACK2SQL

Torek, 8 september, 2020 19:00


KROM: back2sql

YNGFirefly
Nebesa btb (Nomark X N1ne)
Gabi98
Out-Lot
VJ Kasko Karambol

Krom se vrača. Ekipa Nimaš Izbire bo sveže spoliran monolit postavila na zračnem vrtu Gala Hale v torek, 8.9., ko lahko pričakujete redko zlitje trapa in drugih urbanih žanrov z eksotično sceno digitalnih domorodcev.

Ker se nam zadnjič iz epidemioloških razlogov ni mogel pridružiti, se iz Maribora ponovno odpravlja CEO Panike – YNGFirefly, od katerega lahko pričakujete težke trap bangerje in set, vreden vseh nedavnih socialnih nemirov. Bombe iz iste strani spektra bo stregel tudi Izolan Out-Lot, ki je na prvem nastopu v Lj na prejšnjem Kromu popolnoma nepričakovano umoril sceno.
Presenečenje tokratne verzije bo prvi nastop v živo frontmanov domačega (cloud rap) internetnega fenomena Nebesa; Nomark & N1ne nam bosta svojo glasbeno vizijo razkrila v obliki intenzivnega dj seta. Kakor ponavadi, nas bosta v noč pospremila tudi rezidenta Gabi98 & VJ Kasko Karambol, prvi z redko slišanimi zvočnimi sledmi, drugi pa bo osvetljeval pot.

Pričakovanja so velika v prijetnem ambientu vrta Gala Hale, tako da pridite zgodaj, saj je količina kart omejena & event zaradi razmer traja striktno do polnoči.

Vstopnina: 5 €

Music policy: chill trap

*v primeru slabega vremena se dogodek prestavi!

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/krom-back2sql/24849/