MAJESTY, BLOODBOUND, EVIL INVADERS

Ponedeljek, 23 marec, 2015 20:00

Dirty Skunks predstavljajo:

MAJESTY (Nemčija)
BLOODBOUND (Švedska)
EVIL INVADERS (Belgija)

Marca pride metal veličanstvo!

OK, priznajmo si, da je naslov zavajajoč, saj bi s tem nazivom – ”metal veličanstvo” – lahko pravzaprav predstavili kar nekaj ljudi, recimo Tonyja Iommija, Luco Turillija, Tima Ripperja Owensa, Gerrita P. Mutza, Joeya De Maija itd., a vseeno – kako pa drugače napisati, da v Ljubljano prihajajo Majesty?

Majesty prihajajo iz Nemčije, dežele, ki je metalu dala Accept, Helloween, Rage, Sodom, Kreator, Destruction, Warrant, seveda ne moremo mimo Doro in še koga. Temu primerno lahko sklepamo, da bend gradi na tej mogočni zapuščini in čeprav je z nami šele slabih 15 let, Majesty delujejo in navdušujejo, kot bi bili na tej sceni že od njenih samih začetkov. Vmes so spremenili ime v Metal Force, a so ugotovili, da je Majesty vseeno ustrezno in tapravo ime. Zamenjali so kar lepo število članov, na srečo pa so od leta 2000 do danes izdali tudi lepo število albumov.

V sklopu letošnje turneje bodo predstavili najnovejši album, Generation Steel, ki izide spomladi prek založbe NoiseArt Records. Pričakujte koncert, ki si ga boste navdušenci nad pravim metalom, zapomnili za vse večne čase.

Z Majesty bodo nastopili tudi Bloodbound ter Evil Invaders, koncert pa se bo zgodil 23. marca 2015 v Gala Hali na Metelkovi v Ljubljani.

Raise your swords and bow to Majesty!

Vstopnina: 22 € v predprodaji (prek On-parole, v trgovinah Madness in Master (Ljubljana), Gala hala na prireditvah), 25 € na dan koncerta

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/majesty-bloodbound-evil-invaders-gala-hala/10372/