MAŠKARADA 2.0

Torek, 5 marec, 2019 22:00

Cosmic Sex power couple BLAŽEN DJ & JAŠA BUŽINEL predstavlja: Maškarada 2.0

»[...] karneval je praznovanje, ki ga ljudstvo pravzaprav podarja samemu sebi […] Tukaj ni imenitnega sprevoda, spričo katerega bi moralo ljudstvo moliti in se čuditi; tukaj se da samo znak, da se lahko začne vsak prismodovati in noreti, kolikor ga je volja, in da je – razen pretepov, še posebno z noži – dovoljeno skoraj vse.« (J. W. Goethe)

Wolfgang ima prav. Kamor smo mi namenjeni, so zaradi breztežnosti prostora pretepi odvečna skrb. Vse drugo pa je – v duhu karnevala – odprto lastni interpretaciji.

Brez nožev v žepih, a vselej na vrat na nos – Maškarada 2.0 je karnevalska proslava vedrosti človeškega duha vseh odtenkov in oblik. Ali pa klubska zabava, zamaskirana v nekakšen hišni parti nekje na obrobjih mlečne ceste v duhu žurov »Love Saves the Day«. Ali pa hišni parti, ki prerašča svoje meje in se razrašča v nekaj neslutenega. Morda celo sodobna manifestacija Hladnikove kultne erotične klasike ‘Maškarada’?

»Meni se bo še zavozljalo. Najboljše, da se skrijem,« v filmu plašno, toda strastno odgovarja Luka svoji ljubimki Dini. Če se tudi vam vozlja v življenju, se pridite z nami skrit v nedrja kozmične Maškarade 2.0.

V R O Č E plesne muzike – - – hrbet OB hrbtu – - – celo N O Č.

Music policy: soul/funk/jazz/house/techno/electro/bass

Vstopnina: 3 € maske & pred polnočjo, 5 € navadke

FB dogodek>>

Hočem več:
Partijska linija na Radiu študent
Partijska linija mixcloud

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/maskarada-2-0/21017/