MOSH BEACH PARTY #5: PARKWAY DRIVE, BURN FUSE

Četrtek, 4 junij, 2015 20:00

Dirty Skunks predstavljajo:
MOSH BEACH PARTY #5
PARKWAY DRIVE (Avstralija)
BURN FUSE (Slovenija)

Vrnitev avstralskega cunamija na MOSH BEACH PARTY!

Poletje se ne bo še sploh prav začelo, ko bodo letni oder Gala Hale zopet zalili avstralski metalcorovci Parkway Drive. Stari znanci ne samo slovenskih, temveč tudi svetovnih odrov, namreč prihajajo iz malega obalnega avstralskega mesta, ki pa kljub idealnim valovom, rajskim plažam in še čem ni tako idealno kot se zdi na prvi pogled. Če bi bilo, rezultat gotovo ne bi mogel biti bend, kot je Parkway Drive, ki združuje moč tihooceanskih neviht, emocije brezupa moderne civilizacije in upanje, ki ga budi vsak izmed mladih ljudi, ki so se odločili upreti vseprisotnemu občutku apokalipse. In bend ne zveni tako dobro le na platah – v živo so rušilni, neustavljivi in še bolj smrtonosni kot katerikoli zabeležen cunami.
Predskupina domači Burn Fuse!

Vstopnina: 22 € v predprodaji, 25 € na dan koncerta; skupni paket vstopnic z We are harlot prejšnjega dne 30 € (le prek On-Parole)!
Enodnevne vstopnice se lahko kupi prek On-Parole, v Gala hali na prireditvah, v Master in Madness trgovini v Ljubljani in na vseh prireditvah Dirty Skunks.

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/mosh-beach-party-5-parkway-drive-burn-fuse-letni-oder-gala-hale/10982/