NOVOLETNA UMEŠANA JAJCA

Sobota, 31 december, 2016 23:00

NOVOLETNA UMEŠANA JAJCA

dežurni mešalci:
DJ JOPA (KopajOvo, Rab/HR)
DJ SUNNY SUN (Planta, Ljubljana)
DJ K’POW (GOR, Ljubljana)

Za novoletno rajanje bodo tokrat v silvestrski ediciji Umešanih jajc poskrbeli trije stari znanci umešanih ritmov, naš hrvaški rezident in tehnično verjetno najbolj izpiljen DJ nekdanje skupne države, DJ Jopa, nekdanji RDYO DJs član DJ K’pow ter sirsko-hrvaško-slovenski producent, MC in DJ Sunny Sun.

Umešana jajca s svojimi kuharji ostajajo trdno zasidrana v estetiko multižanrskega allstyles večera, baziranega na besedi break, ki ji DJ velemojstri dodajajo močno klubsko in plesno komponentno, primerno za večerna popotovanja po različnih žanrih in za vklop plesnih nog. Pripravite se na novoletno plesno razpaljotko v spreminjajočih se glasbenih okvirjih in atmosferah!

Po scenariju t.i. allstyles partijev se bodo fantje potikali po različnih žanrih, izraslih iz breaka. V več kratkih in dinamičnih setih bodo gramofonski perfekcionisti razkazovali razkošno znanje znotraj zvokov bigbeata, hiphopa, breakbeata, funky breaksov, jungla, nufunka, soula, glitcha, funka, drum’n'bassa, elektra in še česa. Za Novo leto lahko pričakujete mešanico različnih plesnih derivatov aktualne glasbe ter malce bolj hitovski material sodobne glasbene zgodovine, ki so plemenitila zgoraj omenjene žanre.

Music policy: bigbeat, breakbeat, jungle, funky break, nufunk, hiphop, drum’n'bass, soul, electro,…

Vstopnina: 10 € v predprodaji (Gala hala na dogodkih – NI VEČ//GONE), 15 € pred polnočjo//before midnight, 20 € kasneje//after midnight (še 250 kart//250 tickets available at the door).

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/novoletna-umesana-jajca-gala-hala-2/15068/