NUCLEAR ASSAULT, ERUPTION & PANIKK

Nedelja, 12 julij, 2015 20:00

Dirty Skunks predstavljajo:
NUCLEAR ASSAULT(ZDA) – last tour ever
ERUPTION (Slovenija)
PANIKK (Slovenija)

Jedrski napad na Metelkovo! Zadnja Nuclear Assault turneja!

Gotovo vas je presenetila novica, da se je kultna ameriška thrash metal zasedba Nuclear Assault odločila ponovno vaditi, mogoče še kaj posneti, nato pa dokončno zaključiti kariero s poslovilno turnejo. Gotovo pa vas bo iz vaših črnih metalskih nogavic sezula novica, da bodo 12. 7. letos obiskali tudi Slovenijo.

Tako je – bend, ki je nastal po tem, ko je basist Dan Lilker zapustil Anthrax in s prijatelji hotel igrati furiozni miks hardcora in metala, ki je rezultiral v obliki Nuclear Assault, prihaja PRVIČ v Slovenijo. Že z začetnima izdelkoma Game Over ter EP-jema Brain Death in The Plague je bend rušil vse pred seboj, kaj šele z dolgometražnimi thrashačinami Survive, Handle With Care in celo zadnjim, čeprav slabšim poizkusom obuditve stare slave slabo desetletje nazaj, Third World Genocide. Bend poleg Lilkerja, ki se je v zgodovini metala zapisal še z Brutal Truth in ostalimi grind/death/thrash itd. projekti, navezami in bendi kot takimi, tvorijo še kitarist/vokalist John Connely, kitarist Eric Burke ter bobnar Glenn Evans. V živo pa so – samo poglejte bootlege na YouTube – vedno zveneli ubijalsko. In verjemite, da bend, ki bo letos izdal še poslovilni album in odigral t. i. The Final Assault Tour, ne bo stal križem rok na odru – kot tega ne bodo počele niti slovenske thrash legije, mar ne?

Kot predskupina bodo nastopili domači thrasherji Eruption, ki z novim članom in ubijalskim nastopom ter materialom zasedbi Nuclear Assault predstavljajo resno odrsko konkurenco! Kot prva domača predskupina pa vas bodo ogreli Panikk!

Vstopnina: 22 € v predprodaji, 25 € na dan koncerta
Predprodaja: prek On-Parole, v Gala hali na prireditvah, v Master in Madness trgovinah v Ljubljani in na vseh prireditvah Dirty Skunks.

FB event

Dirty Skunks present:
NUCLEAR ASSAULT (USA) – last tour ever
ERUPTION (Slovenia)
PANIKK (Slovenia)

More info: www.dirtyskunks.org/en/index.html

Tickets: 22 € pre-sale, 25 € on the concert day
Ticket pre-sale: On Parole Productions/Dirty Skunks/Madness Shop/Master Shop in Ljubljana/at Gala Hala and Dirty Skunks’ events

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/nuclear-assault-eruption-panikk-gala-hala/11177/