OBLETNIŠKO DRUŽENJE NA LETNEM VRTU GALA HALE

Nedelja, 9 september, 2018 17:00

OBLETNIŠKO DRUŽENJE NA LETNEM VRTU GALA HALE
25. let AKC Metelkova mesto

Nekako smo pregurali do 25. obletnice. Ni vedno izi. Imamo sosede, ki ne razumejo, kam so se preselili. Imamo inšpekcije, ki ne razumejo, da nam vsiljena pravila ne dišijo. Imamo dilerje in narkomane, ki si jemljejo velik del našega prostora za svoja posla. Imamo ogromno dela, težav, včasih tudi sami s seboj.

Imamo pa tudi drug drugega. Pa veliko energije, dobre volje, solidarnosti, ljubezni do glasbe in drugih oblik umetnosti. Pa vztrajnosti. Ful veliko lepih trenutkov. Ful veliko ponosa na vse, kar smo ustvarili.

Zato vabljeni na Metelkovo na nedeljsko popoldne, na datum, ko so 25 let nazaj nekateri izmed nas skakali čez zid. Na Letnem vrtu Gala hale bo turnir v ping pongu, pa turnir v fuzbalčku, Duško bo na žar vrgel kaj svežega. Ceki se bo preoblekel v Laid back Cekija in nam serviral prijetno muziko za ozadje. Jelena bo pripravila neke peruanske koktajle, pa capirinhe pa mojite. V glavnem, pridite se podružit! Ekipce, ki so delale, ekipce, ki še delajo na Metelkovi, naši zvesti podporniki, obiskovalci. Staro in mlado. Luštno bo!

Music policy: alternative hits

Vstop prost!
FB dogodek >>

*v primeru slabega vremena prireditev žal odpade!

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/obletnisko-druzenje-na-letnem-vrtu-gala-hale/19958/