OTVORITEV PODALJŠANEGA BIVANJA: dRUMELODY @ LETNI VRT & GALA HALA

Četrtek, 3 avgust, 2017 21:00

OTVORITEV PODALJŠANEGA BIVANJA: dRUMELODY (Sarajevo/BiH)

Par let smo se pregovarjali, letos pa popustili – Letni vrt Gala hale bo s polno paro deloval tudi avgusta! Za otvoritev smo v goste povabili multimedijskega umetnika, ki v real lifu sliši na ime Berin Tuzlić, nastopa pa pod umetniškim imenom dRUMELODY.

Ste pripravljeni na sarajevski futuristični elektro muzički projekt v živo? Pod milim nebom? Ob spremljavi odličnih animacij, ki jih pripravlja umetnik sam? Mi smo. Bobni bodo odigrani v živo, tako akustični kot handsonic, muzika je elektronska, našpičena, čarobna zmes elektro loopov različnih virtualnih glasbenih inštrumentov in vabi k plesu, spremljevalne mapirane vizualizacije pa so spoj različnih filmskih tehnik (rotoscoping, risana animacija, video fx ipd). Prepričali se boste lahko, zakaj je dRUMELODY pod okrilje vzel celo Warner. Za sladokusce, audio-vizualne navdušence in eklektike. Če ste v Ljubljani, ne zamudit!

After: SHINING (Electroclash, Hippy Dance, Leftfield)

Tokrat solo allnighter specialka izpod prstov Torulssona, ki bo v dvorani nadaljeval s plesnimi, manj konvencionalnimi urbanimi ritmi, ki bodo sekali skozi vročino poletne noči. Na programu med drugim: Rebolledo, Underworld, Chicks on Speed, LCD Soundsystem, Daft Punk, Hell, Miss Kittin, Alexander Marcus, Soulwax, Comeme label, Vitalic, Fischerspooner, Digitalism, Roisin Murphy, Glass Candy, Mr Oizo, acid in še kaj.

Vstop prost!

FB >>

ENGLISH >>

*v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22h!

 

 

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/otvoritev-podaljsanega-bivanja-drumelody-letni-vrt-gala-hala/16936/