OTVORITEV JULIJSKEGA LETNEGA VRTA: КУКЛА

Sobota, 1 julij, 2017 21:00

OTVORITEV JULIJSKEGA LETNEGA VRTA: КУКЛА (Slovenija)

Fanfare, bleščice in rafali!

Julijski letni vrt odpira ena in edina К У К Л А! Samooklicana slovanska gangsta gejša, ki spretno vijuga med klišeji in alternativo, je vsekakor mojstrica nasprotij. Nežni pop, pospremljen z mitraljezi, narodna noša z močnimi ličili in minimalistična besedila, ki lahko delujejo tudi kot ogledalo časa, v katerem živimo. Zasanjano, a drzno. Naštudirano, a čutno. Predvsem pa kot nalašč za poletni vajb letnega vrta Gala hale.

S toplim, prezentnim glasom, ki poleg petja in govorjene besede od sebe da tudi kakšen krik, КУКЛА prepriča tudi vokalno, njeno odrsko prezenco pa bodo podčrtali tudi VJ in dve plesalki. Kaj točno nas poleg že znanih hitičev Mitraljez, Napoleon in Palma še čaka, pa naj ostane presenečenje.

Glasbeno-vizualni spektakelčič, ki bo v pravem tonu naglasil zdaj že tradicionalni julijski maraton v zeleni oazi sredi metelkovskega betona.

 

AFTER:
Levanael
Vuka
Elovetric

Ob polnoči se selimo v dvorano, ki jo bodo v plesno vročico ovile znane klubske face. Nedeljsko jutro bomo pričakali v ritmih plesne elektronike, housa, diska, pa tudi kakšnega funkiča. Plesni čeveljci obvezni!

Vstop: časti kuća.
Pridite, fino bo!

FB event

*v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22h!

 

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/otvoritev/16344/