RAPETEK 112: 6. DRŽAVNO PRVENSTVO V FREESTYLU

Petek, 25 september, 2015 22:00

RAPETEK 112: 6. DRŽAVNO PRVENSTVO V FREESTYLU
+ DJ’s Bakto (Good Foot) & K’Pow (RDYO DJs)

Državno prvenstvo v freestylu se je načeloma dogajalo vsaki dve leti, a je v zadnjih letih prišlo v olimpijsko izmenjavo s klasičnim battle prvenstvom. Na vprašanja mnogih obiskovalcev Rapetkov, kdaj bo naslednje prvenstvo, sedaj dobite odgovor.

Znova bo treba dokazati močno odrsko prezenco, prvino flowa in ujemanja na podlage, ogromno mero izvirnosti in freestylerskega znanja ter vse skupaj povezati z neizmerno karizmo, egotripom in samozavestjo. Mikrofoni bodo švicali, publika pa bo pričakovala novega raperskega freestyle carja, ki bo najbolje vihtel mikrofone in z rimanjem direktno iz glave nakazoval svoje izvirno rimoklepaško mojstrstvo.

Zmagovalca poleg časti in večne slave ter zapisa v analih ter nekaterih praktičnih nagrad čaka še čuka evrov nagrade. Doslej so se v zgodovinske knjige zmagovalcev državnega prvenstva vpisali N’toko, Trkaj, Unknown in Pižama, kdo bo novi ali stari car, pa bomo izvedeli v noči iz 25. na 26. september, ko bosta publika in 5 članska komisija izbrali novega šampiona.

Vstopnina: 8 € (prvih sto kart) in 10 € (ostalo) od 15.8. v One Wayu, Gala hali na prireditvah in Lepi žogi.

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/rapetek-112-6-drzavno-prvenstvo-v-freestylu-dj%e2%80%99s-ktoba-kpow-gala-hala/11653/