RAPETEK 158: ZLATKO

Petek, 11 september, 2020 19:00


OBLETNICA AKC METELKOVA MESTO

RAPETEK 158: ZLATKO

predstavitev desetega studijskega albuma

+ Zeleno sonce: Udo Brenner

Zlatko
se 13 let po predstavitvi svojega prvega albuma vrača na kraj zločina s svojim desetim studijskim albumom, ki bo obenem tudi njegov zadnji, izdan na CD formatu.

Plošča Julijan Mak si prizadeva za to, da gremo naprej. Pesmi so posvečene vztrajnosti, boju, bolezni, ljubezni, … Močnim čustvom, ki so del naših življenj. Če želimo ta čustva doživljati kot pozitivna, moramo za to trdo delati. Kot je delal denimo Josip Iličić, trenutno eden najboljših nogometašev na svetu, ki mu Zlatko posveča eno od pesmi z zadnjega albuma. V ostalih pesmih se lahko najde vsakdo. Tudi Zlatko je našel povezavo med Julijanom Makom in samim sabo. Ivan Cankar ga je motiviral, spodbudil, pomiril. Čutil je, da sta povezana, zato je zbral moči in se napotil na dolgo pot novega projekta, ki je danes pred nami. Besedila vas bodo spomnila na nekaj, kar že veste, a ste pozabili oziroma je ostalo nekje v ozadju in megli vaših misli, čustev. Jasno je, da živimo v težkih časih. Če nismo vedeli, koliko je vredno zdravje, nas je na to opozoril virus. ”Izza razpok posijalo bo upanje,” pa je nota, ki jo plošča Julijan Mak nosi v sebi. In kot vedno je navdih življenje, samo in vsi trenutki, dobri ali slabi, tvorijo celoto.

Večer bo lepo zaokrožil zelenosončnik Udo Brenner, ki bo prijetne funkerske viže sukal tako pred kot po koncertu. Pridite zgodaj, ker je število vstopnic omejeno!

Vstopnina: 10 €
RAZPRODANO!

Music policy: hip hop/funk/soul

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/rapetek-158-zlatko/24859/