RX:TX predstavlja: SLUGABED + promocija EP-ja STREETEEPY

Petek, 10 april, 2015 23:00

rx:tx predstavlja: SLUGABED + promocija EP-ja Streeteepy

Na sporedu:
SLUGABED (Ninja Tune, VB)
Pavemental
Felis Catus
Freeverse
Borka

rx:tx dogodek z ne enim, ampak kar dvema vrhuncema!

Slugabed je tisti leni zaspanec, ki je pred petimi leti navrgel klubske streljačine za založbe, ki štejejo: Ramp, Donky Pitch in Planet Mu. ‘Ultra Heat Treated’ EP, ki je izšel pri slednji, ga je – skupaj s še kakšnim bootleg remiksom Ricka Jamesa ali Ol’ Dirty Bastarda – izstrelil v središče bass, wonky, kakorkolitemurečeš scene. Sledili so remiksi visokega profila, tudi izjemni izziv, remiksanje klubske klasike “Witness” Rootsa Manuve. Nalogi je bil Slugabed več kot kos in nagrada bogata: pogodba z neodvisno velikanko Ninja Tune, kjer je leta 2012 izšel njegov prvenec Time Team. Zadnje čase Sluga največ časa posveča svoji mladi založbi Activia Benz, ki je zadolžena za neprekinjen dotok svetlečih se sintetizatorskih linij, čizi melodik in klubskih drmalic.

Pavemental je tisti novi projekt stalnice slovenske scene Octexa, ki ne odzvanja tehnoidno dubovskih zvočnih peisažev, ampak posega po hiphoperskih bitih in skejtarskih trikih. Pod tem imenom je Jernej ravnokar izdal EP Streeteepy, ki ga bo seveda tokrat predstavil v živo.

Vstopnina: 8 €

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/rxtx-predstavlja-slugabed-promocija-ep-ja-streeteepy-gala-hala/10596/