STICK TO YOUR GUNS, DEEZ NUTS, TRASH TALK, BEING AS AN OCEAN

Ponedeljek, 11 maj, 2015 20:00

Dirty Skunks predstavljajo:

STICK TO YOUR GUNS (ZDA)
DEEZ NUTS (Avstralija)
TRASH TALK (ZDA)
BEING AS AN OCEAN (ZDA)

Kako mislite ”Ne čakaj pomladi?” KOMAJ ČAKAJ POMLAD, kajti 11. in 12. maja se bo v Ljubljani odvil HC-žur kot ga še ne pomnimo!

11. 5. bodo Gala Halo na Metelkovi napadli udarni in vsem znani Stick To Your Guns, ki obljubljajo norenje do maksimuma. Povratniki bodo tudi Deez Nuts ter Being As An Ocean, vsekakor pa je treba preveriti tudi več kot dovolj hvaljene Trash Talk.
Kdor bo preživel 11. 5., bo moral 12. 5. iztisniti še zadnje atome energije, saj se vračajo zmešani Comeback Kid, njim ob boku pa bodo nastopili kultni Bane ter benda, ki ju tudi morate nujno preveriti v živo – My Iron Lung ter zmešani World Eater!
Nobeno opravičilo ne velja – če ste oboževalec/oboževalka take glasbe, doma pač ne smete ostati. Pa tudi nič drugega ni tako pomembno, haha!

Vstopnina: 22 € v predprodaji, 25 € na dan koncerta; skupni paket vstopnic s Comeback kid naslednjega dne 34 € (le prek On-Parole)
Enodnevne vstopnice se lahko kupi prek On-Parole, v Gala Hali na prireditvah, v Master in Madness trgovini v Ljubljani in na vseh prireditvah Dirty Skunks.

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/stick-to-your-guns-deez-nuts-trash-talk-being-as-an-ocean-gala-hala/10805/