VROČ KORAK: BRATA ERIČ & BOR ZAKONJŠEK TRIO

Sobota, 23 maj, 2015 22:00

VROČ KORAK: BRATA ERIČ & BOR ZAKONJŠEK TRIO
+ DJ Swingy & DJ Dottore

Maj je ravno pravi mesec za vrnitev glasbeno-plesnih večerov, ki v Gala hali potekajo pod imenom Vroč korak in na katerem vam praviloma serviramo kakšen dober koncert. Na letnem vrtu vam bomo tokrat pripravili koncert Bratov Erič in Bora Zakonjška, v dvorani pa se bomo razplesali ob zvokih swinga, rock’n’rolla ter rhythm & bluesa.

Brata Julijan in Miha Erič sta mlada in perspektivna glasbenika. Glasba, ki jo ustvarjata, ima korenine v bluesu, razširja pa se tudi na področja psihadeličnega rocka, folka, countryja, funka in eksperimentalnega jazz. Energična in poskočna kitara ter elektrificirane eksplozivne orglice vas popeljejo na pravo potovanje, čez drn in strn v zvočni grm. Aktivno igrata in nastopata z zasedbo »Prismojeni profesorji bluesa«, Martin Ramoveš band in kot samostojna enota z raznimi glasbenimi gosti.
Bor Zakonjšek je izkušeni bobnar, kitarist in avtor, ki je svojo glasbeno pot začel že v zgodnjih letih. Glasbene zvrsti, ki jih je osvojil, se raztezajo od klasike in jazza do afriške glasbe, bluesa in funka. Igral je v veliko zanimivih zasedbah kot so Moonlight Sky, Aritmija, Doggy Stones, Koza Riba. Največji pečat avtorstva pa je pustil kot vodja zasedbe Cikcak, ki je tekom let v najrazličnejših (pre)oblikah delovanja navduševala ljudi z svojim unikatnim glasbenim izrazom.

Vstopnina: do 23h prost vstop, 5 € kasneje
V primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22.uri.

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/vroc-korak-brata-eric-bor-zakonjsek-trio-dj-swingy-dj-dottore-letni-vrt-gala-hala/10781/