VROČ KORAK: PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA @ LETNI VRT & GALA HALA

Petek, 17 julij, 2015 21:00

VROČ KORAK: PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA
+ DJ SWINGY & DJ DOTTORE

Zlatko Đogič-bobni, vokal
Miha Ribarič-bas
Julijan Erič-kitara, vokal
Miha Erič-orglice, vokal

Štiričlansko zasedbo z imenom »Prismojeni profesorji bluesa« smo lahko v zadnjem času zasledili na mnogoterih odrih, povsod pa so naleteli na odličen odziv. Prišel je čas, da se pokažejo tudi pri nas in da Letnemu vrtu Gala hale s svojim energičnim bluesom dodajo še kakšno stopinjo. Vendar pazite! Njihov blues lahko kaj kmalu postane psihadelični rock ali ritmični funk. Bendu specifičnost dodajo distorzirane orglice, ki popeljejo že tako veselo in energično muziko do pravih čutnih ekstaz. Dolžina skladb in posledično koncerta je navadno odvisna od trenutnega razpoloženja. Čeprav ima skladba neko določeno trajanje, se ob dobri energiji njena dolžina poveča tudi trikrat, skrajša nikoli. Kakorkoli, več kot do polnoči ne bo šlo.

Dobre glasbe poln Letni vrt vabi na ples! Da pa se večer ne bi prehitro končal, bosta v dvorani s svojim swing/rnb/rnr naborom poskrbela še Swingy in Dottore.

Vstopnina: vstop prost do 22h, 3 € do polnoči, 5 € kasneje

FB EVENT

VROČ KORAK: PRISMOJENI PROFESORJI BLUZA
+ DJ SWINGY & DJ DOTTORE

Four-member band will heat up the garden with its energetic blues. After the concert we will dance the night away in Gala Hala with swing/r’n’b/r’n’r selection of DJs Swingy and Dottore.

Tickets: free entry until 10 p.m., 3 € until midnight, 5 € after

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/vroc-korak-prismojeni-profesorji-bluza-dj-swingy-dj-dottore-letni-vrt-gala-hala/11259/