ZELENO SONCE 104: GARDEN OPENING

Petek, 1 julij, 2016 21:00

OTVORITEV JULIJSKEGA LETNEGA VRTA

ZELENO SONCE 104: GARDEN OPENING

Glasbeni skrbniki:
DJ PIPS (Hrvatska funk delegacija, Osijek/Hr)
DJ WOO-D (Gor, Tetkine radosti)
UDO BRENNER (Zeleno sonce)

Letošnji piknik Zelenega sonca sovpada z otvoritvijo julijskega vrta Gala hale, zato bomo našo klasično julijsko piknik/šport edicijo, kjer ob družabnih igrah, turnirju v namiznem tenisu in ostalih dogajanjih, poskrbimo tudi za prehrano, pričeli že zgodaj, saj je družabne igre po temi precej težko igrati. Zadnje Zeleno sonce sezone tako ob otvoritvi vrta ponuja tudi prost vstop do polnoči in več dogajanja kot ponavadi.

Ob polnoči bomo žur preselili v notranjost Gala hale, glavni gost pa bo naš klasični “piknik” gost, Dj Pips, član ekipe D’Gelibters in Hrvatske funk generacije, “krivec” za ekstatične večere Big Mama Sessionov. Pips je precej neklasični funk dj, saj vrti nove in zelo udarne funkovske godbe, ki je večina zelenosončnih gostov in ploščosukačev skorajda ne. Je tudi glavni in odgovorni za funkerske ritme v Slavoniji, s selitvijo v Zagreb pa se je na noge postavila tudi še do pred kratkim precej šibka zagrebška scena.

Tudi letos organiziramo tradicionalni ping pong turnir z nagradami in tradicionalno kot dresscode gojimo športno opravo.

Vstopnina: vstop prost do polnoči, 5 € kasneje
Dresscode: športni dresi in športna oprava

*V primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 23h

FB event

Julijski letni vrt FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/zeleno-sonce-104-garden-opening-letni-vrt-gala-hala/14141/