ZELENO SONCE 111: 10. OBLETNICA @ LETNI VRT & GALA HALA

Petek, 1 september, 2017 21:00

ZELENO SONCE 111: 10. OBLETNICA

Glasbeni skrbniki:
PIPS (Big Mama Session, Hrvatska funk delegacija, OS/HR)
BORKA (rx:tx)
UDO BRENNER (Zeleno sonce)

Vizualni skrbnik:
VJ FŠK (Multipraktik, Zeleno sonce)

Zeleno sonce strumno vstopa v svojo 11. klubsko sezono, ki jo pričenjamo s partijem za 10. obletnico obstoja. S prvo klubsko edicijo Zelenega sonca smo štartali pred skoraj natančno desetimi leti, in sicer 7. septembra daljnjega leta 2007, ko smo v domači zelenosončni postavi, po izjemnih odzivih na radijsko oddajo, le-to postavili na klubski oder.

Za obletnico tako pripravljamo nostalgičen lajnap z najvidnejšimi figurami Zelenega sonca. Na njem je ob rezidentu Udu Brennerju kot gost največkrat nastopil domači as in tehnični pedantnež DJ Borka. Kombinacija Brenner-Borka je zaplodila tudi dva odmevna mikstejpa, ki predstavlja čvrsto glasbeno vizijo Zelenega sonca in so ju vrtele radijske postaje od Rusije, Anglije, Francije, Poljske, Hrvaške do Slovenije. Kot internacionalni gost je obličje Zelenega sonca največkrat obiskal Dj Pips, osiješki novofunkovski profesor, ljubitelj novejšega funka in eden glavnih ustanoviteljev Hrvatske funk delegacije ter kreativna glava osiješkega kolektiva Big Mama Sessions.

V pretekli dekadi smo gostili ogromno tujih in domačih gostov in si poleg slušne ustvarili tudi svojo lastno vizualno podobo, ki pa jo s septembrom menjamo. Za deseto obletnico Zelenega sonca si nadenite plesne čeveljce in s seboj prinesite veliko dobre volje, za ostalo bodo poskrbele klopi na odru, znameniti VJ FŠK ter udarna DJ trojka.

Vstopnina: vstop prost do 23h, 3 € do polnoči, 5 € kasneje

FB event

*v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22h!

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/zeleno-sonce-111-10-obletnica-letni-vrt-gala-hala/17244/