ZELENO SONCE 112: FILTHY STYLE

Petek, 3 november, 2017 23:00

Glasbena skrbnika:

DJ ROB LIFE (Brighton/UK, Vinyl Veterans/Breaking Bread)
UDO BRENNER (Zeleno sonce)

Vizualni skrbnik: VJ FŠK (Zeleno sonce/Multipraktik)

Zeleno sonce bo tokrat poskrbelo za vrhunski booking. Iz britanske funkovske in trip hop prestolnice Brightona se bo v Ljubljano ekskluzivno za ta večer pripeljal eden najtežje dosegljivih, a hkrati najbolj razburljivih, raznovrstnih in raziskovalnih DJ-ev v Evropi, gospodič Rob Life. O njem praktično vsi govorijo v superlativih, o njegovi kvaliteti pa smo se v Ljubljani že lahko prepričali.

Rob je najbolj izpostavljeni del najpotentnejše, renomirane in najeminentnejše britanske funkerske druščine Vinyl Veterans, ki sicer premore kar nekaj gramofonskih preciznežev in odličnjakov (DJ Format, Mac McRaw, Kid Dyno, Mr. Krum, Matt the Hat,…). Britanski gramofonski zanesenjak in veteran britanske scene je analogni entuziast brez primere, tehnično zelo dovršen, izrazen in izpiljen DJ in producent, ki na Otoku uživa velik ugled. Poleg tega, da je soustanovitelj čislanega angleškega kolektiva Vinyl Veterans, je tudi šef založbe Breakin Bread. Njegova pretekla gostovanja na Zelenem soncu sta ga fascinirala in o tem, kaj se dogaja v Ljubljani, je razširil glas po britanskem otočju. Kljub natrpnemu urniku se je ravno zaradi navdušenja nad ljubljanskim vajbom odločil, da še enkrat pride v goste.

Družbo mu bo delal voditelj oddaje Zeleno sonce na Radiu Študent in rezident Udo Brenner, za vizualni del pa bo skrbel VJ FŠK.

Rob Life @ Mixcloud >>
Vinyl Veterans >>
Breaking Bread >>

Vstopnina: 3 € do polnoči, 5 € kasneje

FB event >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/zeleno-sonce-112-filthy-style-gala-hala/17687/