KAMIZDAT RENTGEN #14: TERRANIGMA x SHEKUZA x NULLA

Petek, 7 avgust, 2020 20:00


KAMIZDAT RENTGEN #14: Terranigma x Shekuza x Nulla

NULLA
SHEKUZA
TERRANIGMA

Tri krat dva, šter krat šter, ena nula. Techno, bass & old-school breaks, vse na enem mestu.

Terranigma, Shekuza in Nulla so ustaljeni producenti domače elektronske scene. V preteklem polletju je vsak od njih doživel svoje premike, odkril nore efekte, izdal kak komad al pa plato in prav je, da njihove poti križamo na 14. Kamizdat Rentgenu. Shekuza v družbi bobnarja in VJke predstavlja novo plato Coriolis Effect, Terranigma bo prav tako predstavil razširjeni material marčevske izdaje HydroZone EP, Nulla pa bo spreten in trden hrbet celemu večeru po objavi njenega prvega komada na kompilaciji Access Frame: Equity.

Terranigma – Črt Trkman: vešč tehnik, producent. V zadnjem letu je dobil novo opremo, s katero je drugače začel skladat komad in razvil live set, koncentrat tega procesa pa je ponudil konec letošnjega marca v obliki novega EP-ja HydroZone.

Shekuza – Miha Šajina: navdušenec nad analognim, producent, ki bo tekom večera predstavil svojo novo plato! Po lanskem odmevnem albumu De Sica bo na dan dogodka izšel njegov najnovejši material na plati Coriolis Effect, ki ga bo predstavil s tolkalcem Markom Jugovičem in VJko Lino Rico.

Nulla – ne izdaja imena: tehnica, producentka. Po dveh letih rolanja po ljubljanskih klubih se ta mlada producentka podaja tudi v miksanje in delanje avtorskih komadov. Julija je objavila svoj prvi komad (Elektromagnetik) na kompilaciji Access Frame: Equity.

Vstopnina: 3 € do 21h, 5 € kasneje

Music policy: electronic/analog techno/breaks/bass/breaks

*v primeru slabega vremena se dogodek prestavi!

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/kamizdat-rentgen-14-terranigma-x-shekuza-x-nulla/24602/