PUST(I) MI ČAGAT

Torek, 13 februar, 2024 20:00



PUST(I) MI ČAGAT

LSDS
.travnik
Panika

Za pusta hrusta nimamo krofov, imamo pa dobri žur! Na pustni torek, 13. 2., bodo Galin oder zavzeli ljubljanski LSDS ter mariborski .travnik, za povrh pa še dvojec Panika – YNGFirefly & Tristan. Pod odrom pričakujemo morje zamaskirancev, željnih dobrega vajba, ki bodo lahko spremljali dobro poznane starejše komade ter ekskluzivno slišali nove, še neizdane, pa svež merch bo. Se vidimo na pust mastnih ust!

LSDS - Ljubljanski kolektiv, fokusiran na ustvarjanje svežega vala dobre glasbe, bo predstavil svoje najboljše komade. Sodelujejo od leta 2021, lansko leto pa so izdali svoj dolgometražni prvenec Assid. 2022 so se predstavili na Klubskem maratonu Radia Študent in dokazali svojo unikatnost in talent. Minnite, Neeko in Feliks Vran bodo nastopili tudi s svojimi solo hiti, NoKiltr pa pripravlja posebni pustni DJ set za to priložnost.

.travnik se vračajo na njim priljubljeno prizorišče. Prvič so Galo napolnili na festivalu MENT (2022) z repertoarjem svojega prvenca Pubeci ne jočejo (2021). Dogodek je precej občutno poleg njih prevzel tudi občinstvo, ki se je vrnilo na razprodano predstavitev drugega albuma Pubeci ne spijo (2022). Njihov nastop je mešanica sentimentalnih, čustveno nabitih komadov s prvenca ter bolj robatih, energičnih ritmov druge plošče. Vseskozi igrivi, zvesti štajerščini in lokalnim metaforam v sodelovanju z venomer “nahajpano” publiko ustvarijo energičen nastop. Na pustni torek obljubljajo tudi nastope novih, neizdanih komadov – ne zamudit!

Music policy: hip-hop/trap

Vstopnina: 10 € v predprodaji (Big Nose, Gala hala na dogodkih), 13 € na dan koncerta – maškare, 15 € navadkoti

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/pusti-mi-cagat/29774/