ROTORMOTOR & CRB (HU)

Sobota, 2 marec, 2024 22:00


RotorMotor invites CRB (Hu)

V četrti inkarnaciji glasbenega doživetja, kjer se domača mašina RotorMotor združuje s presežniki izven naših meja, pričakujte nepozabno avanturo. Tokratna izvedba bo hitrejša, trša in brezkompromisna, v goste iz sosednje Madžarske namreč prihaja CRB.

CRB, francoski ustvarjalec, ki je svoj dom našel v Budimpešti, v svetu globalne elektronske glasbe pušča svoj pečat že osem let. Njegova izjemna sposobnost prehajanja med oldschool tehnom, tranceom, hardgroove in hardhouse glasbo je ustvarila brezčasne nastope, ki presegajo običajne meje žanrov. Pot ga je vodila na odre v številnih mednarodnih prestolnicah, kot so Berlin, Tbilisi, Istanbul, Pariz, Madrid, Dunaj in številna druga mesta.

V skozi leta je delil oder z največjimi svetovnimi zvezdami techno glasbe in navduševal občinstvo na ikoničnih dogodkih, kot so Boiler Room, Synoid, Pornceptual, BCCO, Mala Junta in Rawmantique.

A v ozadju razburljivih melodij se skriva širši pomen CRB-jeve umetniške vizije. Njegova misija raznolikosti presega zgolj glasbeni svet, saj se predano posveča razkrivanju skritih biserov elektronske glasbe v Budimpešti preko projekta EDR. Hkrati pa v ospredje postavlja estetiko queer kulture skozi sodelovanje s kolektivom Times New Romance.

Music policy: trance/techno/sport

Vstopnina: 12 € do 23h, 15 € kasneje

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/rotormotor-crb-hu/29902/