STREET ART DELAVNICA

Sreda, 3 julij, 2019 10:00

Prvi Ljubljana Street Art Festival vabi 25 nadobudnih grafitarskih začetnikov do 25. leta starosti, da se udeležijo street art delavnice, kjer se bodo pod vodstvom izkušenih sprejarskih mojstrov seznanili s praktičnimi platmi grafitiranja in šabloniranja. Delavnica zajema osnove in nenapisana ulična pravila ter mlade usmerja k razvoju lastnega umetniškega stila.

Začeli bomo s praktičnim prikazom grafitiranja in šabloniranja, predstavitvijo namenskih profesionalnih sprejev in splošnim uvodom v grafitarsko sceno. Po uvodni demonstraciji in predstavitvi boste svoje sprejarske zmožnosti lahko preizkusili tudi sami.

Se želite udeležiti grafitarske delavnice?
Ste starejši od 9 let in mlajši od 25 leta?

Pohitite in izpolnite prijavni obrazec, saj je na voljo le 25 mest.

Vse potrebščine za sproščeno in ustvarjalno vzdušje na delavnici, vključno z materiali in zaščitnimi sredstvi* (maske, rokavice), priskrbimo mi.

Cena: 25 EUR na osebo

Prijavnica (obvezne prijave)

Jezik: slovenščina in angleščina

Organizira: Alternative Ljubljana / Inštitut za urbana vprašanja v sodelovanju s klubom Gala Hala

*Zaradi barvite narave delavnice priporočamo izbiro primernih oblačil in obutve

**v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 21h!

Fb dogodek >>

Alternative Ljubljana predstavlja mednarodni Ljubljana Street Art Festival, prvi festival street art ulične umetnosti v Sloveniji. Zasnovan iz ljubezni do street art-a, grafitov in intervencij v javnem prostoru, Ljubljana Street Art Festival združuje mednarodno in domačo ulično, umetniško, aktivistično in akademsko sceno.

Festival v sklopu pestrih dogodkov, od okroglih miz, razstav, delavnic do sprehodov in stenskih poslikav na različnih lokacijah po Ljubljani, obiskovalke in obiskovalce spodbuja k branju ulic in aktivni participaciji, hkrati pa podpira mlade, še neuveljavljene generacije uličnih umetnic in umetnikov ter skrbi za svetlo prihodnost lokalnega street art okolja.

Letošnja prva edicija Ljubljana Street Art Festivala je obenem posvečena praznovanju obletnice rednega brezplačnega Ljubljana Graffiti Tour, safarija po ljubljanjskih graffitih in street art-u, ki letos že četrto leto zapovrstjo razkriva pisane strani ljubljanskih zidov in navdušuje številne domače in tuje obiskovalce.

Informacije: info[afna]alternativetoursljubljana.com

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/street-art-delavnica/21955/