SUMO ŽUR

Petek, 4 september, 2020 19:00



SUMO ŽUR

DJ Woo D
DJ Rekordman
Tomaž Zevnik
Matija Marjon
žena
+ skrita gostja!

SUMO festival se izpod zelenih krošenj seli v Ljubljano in na letnem vrtu Gala Hale pripravlja urbano mini edicijo glasbene mineštre, ki jo bo zakuhala pisana paleta glasbenikov in ustvarjalcev.

Skrbno izbrane vinilne plošče na intervalu funk-jazz-soul bosta poganjala prekaljena mojstra DJ Woo-D in DJ Rekordman ter z groovy poslasticami skrbela, da razgibavališče bokov ne bo samevalo. Za udarnimi beati DJ dvojca bo prežala nadarjena ljubljanska raperka žena in postregla z eksplozijami freestlyle hiphop vložkov. Da bo bera glasbene ekstaze polna, pa se bosta s svojimi solo izleti po žanrsko vijugastih zvočni poteh, ki jih bo zarisoval DJ tandem, sprehajala izjemna jazz solista Tomaž Zevnik na klarinetu in Matija Marion na saksofonu.

Glasbeno mineštro bo še dodatno začinila skrita gostja, katere ime naj ostane skrivnost.

Glasbeni dogodek bomo pospremili s projekcijo animiranega filma Fantastic Planet, ki s subverzivnimi elementi odpira pomembna vprašanja o sodobnem človeku in človečnosti.

Feni-ce SUMO festivala in tisti, ki boste to še postali s seboj prinesite nepotiskano majico, platneno vrečko ali kak drug kos blaga, na katere bomo sitotiskali kulske vzorce!

Vstopnina: 3 € do 20h, 5 € kasneje

Music policy: funk/jazz/r’n'b/electro

*v primeru slabega vremena se dogodek prestavi!

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/sumo-zur/24853/