UNDERGROUND PULSE ŠPECIJALKA

Petek, 18 marec, 2016 23:00

UNDERGROUND PULSE ŠPECIJALKA!

KODIN (Eatbrain, M. U. D., Mindtech; HR)
TEKITOKA (Dirty Beatz, LED; HR)
Theejay (Hyperion Audio; SLO)
MidAir
Wubsonik

VJ Tvoja mtka

KODIN je eden najbolj znanih hrvaških DJ-jev/producentov. Od tega, da fant izdaja svojo produkcijo, dela z bosanskim wiz kidom Billainom, da je izdan na vinilu, da rola na Outlook festivalu (pa še na veliko drugih), da skače medžanrsko in zna narest čist nore neurofunk komade ali pa bolan dubstep…lahko bi naštevali v nedogled. Ampak na koncu dneva je pomembna samo ena stvar: fant rola tak neuro, da te zmasira bolj kot 35 kilska tajka v masažnem salonu! On ne pride… ON ULETI! In pusti vtis.
In iz tega razloga tokrat uleti za vas!

TEKITOKA? Tekitoka?!?!? Bolje rečeno TekiPOKA! Talentirana punca, ki na vsakem partiju dokaže, da punce znajo enakovredno dobro (če ne kdaj še bolje) kot katerikoli tip! Če vam pa še vedno ni dovolj, naj vam pa povemo, da si je stage delila z imeni kot so; June Miller, Mefjus, DLR, Chris.SU (shameless name droping!). Raje ima čevape kot pleskavico, njena najljubša barva je črna in uživa na dolgih sprehodih po plaza Outlook festival.
Bejba je talentirana DJ-ka z odlično selekcijo in še boljšim vajbom. Ni za zamudit.

THEEJAY, slovenske veje list. Še en od “lokalcev”, ki živi drum’n’bass… Pozitivec z debelimi bass linijami, hudo selekcijo, svojo produkcijo in kar je najbolj važno – s svojim unikatnim drajvom. Poskrbi za miganje bokov ob kerikoli uri dneva. Tud tokrat bo!

WUBSONIK je model, ki je na hitro uletel na sceno in pustil vtis. Po začetnih parih prerolanih partijih je kmalu šel v organizacijo in je s Theejayem glava Underground Pulsa. Ve se, kaj bo. Ve se, da bo dobr.

MIDAIR je že nekaj časa na sceni, rangira od liquida do trših zvokou. Basshead, sodeluje pri LiquiFi projektu, oder je delil z imeni kot so DLR, Rockwell, Lenzman in predvsem ne zna opisat samega sebe. Zato bo to nehal delat ta trenutek.

Zdaj pa tako… če ti to ni dovolj, če ni dovolj lepo napisan, če je knačk skepticizma še v tvojem telesu, pa ne veš, če bi prišel ali ne… PRIDI! Samo tako boš lahko rekel/la: “Feeeeeek! In jst sm hotu bit doma! Hvala k#$%u, da nism!”

Pridi na neuro… Pridi na trening! Pridi na ŠPECIJALKO!

Vstopnina: 5 € pred polnočjo, 8 € kasneje

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/underground-pulse-specijalka-gala-hala/13180/