UNDERGROUND PULSE VOL. 5

Sobota, 3 december, 2016 23:00

UNDERGROUND PULSE VOL. 5

Line up:
AIR.K & CEPHEI (Fokuz Recordings; AT)
TRDEE
MIDAIR
WUBSONIC

Nekaj se kuha v podzemlju! Ali sam gospod Hades kuha svečano večerjo za ožji krog prijateljev ali pa je zopet čas za UNDERGROUND PULSE! Tokrat bo Gala hala utripala še bolj kot ponavadi, saj sta Underground Pulse in LiquiFi združila moči ter za piko na i povabila za mešalko in na vodeni ogled Ljubljane še kolega iz Klagenfurta. AIR.K & CEPHEI (Fokuz Recordings) sta fantiča, ki jima DNB definitivno ni španska vas. Druži ju ljubezen do drum’n'bassa pa do »samo dj-janja« za zabavo in nenazadnje do lastnega projekta in izdaje frišnega EP-ja septembra letos z naslovom »Just Because EP« pod okriljem Fokuz Recordings.

Bok ob bok, rit ob rit se bodo za podzemeljsko mešalko znašli tudi domači, že dobro znani faloti: TRDEE s svojo kolekcijo lomljenih beatov, ki bo lomil srca na flooru, MIDAIR s špikajočo brado in ritmi, ki bodo špikali v noge, da bo nemogoče stati pri miru, ter WUBSONIC, ki nima nobene direktne povezave s Sonicom, the hedgehogom, tako da se ne bo podil za zlatimi obroči, temveč lovil in razdajal cukrčke boben-in-basovske glasbe s spretnim sukanjem in dodelano glasbeno selekcijo.

Pričakujete lahko hudičevo dober večer glasbenih poslastic z nežnejšimi podtoni, ki se bo prelevil v divji orkan bumov in bamov! Nikar ne posedajte doma, pred vami bo še cel mrzli december za čilanje pod deko z vročim kakavom. Prav tako se boste do takrat že nagledali vseh ljubljanskih lučk in poizkusili vsa kuhana vina na štantih, tako da vam skoraj ne preostane drugega, kot da se pridete nagledat in predvsem naposlušat in najbolj predvsem zagroovat na dancefloor!

Vse bo sehr wunderbar na par potenc, ja ja natürlich!

Vstopnina: 4 € pred polnočjo, 6 € kasneje

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/underground-pulse-vol-5-gala-hala/14984/