The Canyon Observer končali s prvim delom evropske turneje

Domača post-metal peterica The Canyon Observer se je vrnila s prvega dela evropske turneje, ki se je pričel z nastopom v domači Gornji Radgoni, zasedbo pa je pot nato vodila na Slovaško ter Češko.

Skupina je najprej nastopila na Trashold večeru v klubu FUGA, družbo pa so ji delali trije lokalni bendi ter domači noise ustvarjalec Lifecutter. Sledil je koncert na Češkem, klub Piksla je bil dodobra napolnjen, zgodba pa se je ponovila tudi v Brnu, ko je peterica navdušila občinstvo v klubu Kabinet MUZ.

Zasedba The Canyon Observer je področje Češke in Slovaške obiskala že nekajkrat in si tako tam uspela zgraditi bazo sledilcev, o čemer pričajo pozitivni odzivi publike, o zadnjem dogodku je kratko fotoreportažo objavil tudi češki fanzine  FullMoon.

Bend se zdaj počasi pripravlja na snemanje nove plošče, ki naj bi izšla ob koncu leta, obenem pa se že dogovarja za nove koncertne datume v sosednji Avstriji.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 20.4.2017, klub FUGA, Bratislava, Slovaška
  • 21.4.2017, klub Piksla, Breclav, Češka
  • 22.4.2017, klub Kabinet Myz, Brno, Češka

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/mednarodno-sodelovanje/the-canyon-observer-koncali-s-prvim-delom-evropske-turneje/16250/