FROM BEGE TO ELEJ: KOMPLEKS 20/44

Petek, 8 september, 2017 22:00

24.OBLETNICA AKC METELKOVA MESTO

FROM BEGE TO ELEJ: KOMPLEKS 20/44

DJs:
LULE (Kompleks)
SCHWABE (Tapan)
DOJAJA (Kvalitat)
DULASH DER DJ (Kvalitat)

Pomembna koordinata beograjskega nočnega življenja je zagotovo 20/44, legendaren klub na Savi, ki je gostil že marsikatero večje regionalno pa tudi mednarodno ime in se na tako znašel v konici kar nekaj lestvic top žurerskih placev v Evropi in na Balkanu. Dve pomembni faci, ki sta znatno prispevali k tej fami sta tudi Lule in Schhwaba. Skupaj sta sestavljala kultni dvojec Kompleks, ki ga je vodila ljubezen do 16-kolesnikov in kamion je tisti, ki ju je popeljal širom Balkana in vse do Moldavije. Glasba, ki dvojec najbolje opiše, nastaja na stičišču rojstva in smrti, ljubezni in žalosti, skratka povzema srž strastne balkanske biti, izražene skozi deep disco, death disco ter slo-mo. Schwabe svoje spretnosti trenutno pili v dvojcu Tapan, njegovi bpm-ji pa se še vedno vrtijo okoli počasnejših, nasičenih melodij. Čaka nas torej razgibano popotovanje po disco krajini z ovinki v ambientalne in etno vode, ki se ne ustavijo niti pred bolj darkerskimi trenutki.

Domače barve bosta zastopala stara znanca Dojaja in Dulash, dinamični dvojec, ki bo poskrbel za kvalitatne elektro kvote s techno, house in še kakšnimi vložki.

Vstopnina: vstop prost do 23h, 3 € do polnoči, 5 € kasneje

FB event

*v primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani s pričetkom ob 22h!

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/24-obletnica-akc-metelkova-mesto-letni-vrt-gala-hala/17250/