BEAT THIS! @ LETNI VRT

Ponedeljek, 31 julij, 2017 21:00

BEAT THIS!

Šuljo
Firefly

Računica se ne spreminja: poletni večer + hladen drink + mastni beati = Beat this! Z novim ciklom, ki se oplaja na različnih sodobnih derivatih beats scene, bomo raziskovali presečišče lo-fi inštrumentalov, umazanih basov, elektronskih izpeljank in še česa. V prijetni atmosferi Letnega vrta Gala hale, kakopak.

Po primorski ediciji prvega Beat this! Večera tokrat s Šuljom in Fireflyjem preizkušamo, kako se Letnemu vrtu prileže štajerska slušna krajina.

Šuljo je že zdavnaj dokazal, da je več kot le vešč podlaganja domačih rimoklepačev, v svojih samostojnih izdajah pogumno raziskuje in nadgrajuje možnosti, ki mu jih nudi ustvarjanje beatov. S svojo zadnjo izdajo, Scrap Metal, samozavestno, natančno in pretkano ustvari zvočno podobo, ki predeluje odseve sodobnih klubskih muzik skozi dodelan tehnični pristop.

Firefly je mlad Mariborčan, ki počasi a vztrajno gradi svoje mesto na domači beatmaking sceni. Ustvarjanja se loteva skozi malo bolj oldskulaški hip hop pristop in tako v posluh ponuja svežo zvočno podobo, ki se dobro zaveda svojih korenin. Zagotovo ime, ki nas bo v prihodnje še prijetno presenetilo.

Vstop prost!

FB event

Tudi avgusta bomo nadaljevali v istem ritmu, se vidimo tako na Beat this! kot tudi na Lost Beatsih. Tokrat z izjemo prvega in zadnjega – ob torkih!

*v primeru slabega vremena začnemo v dvorani ob 22:00

ENGLISH >>

 

Permanent link to this article: http://www.galahala.com/arhiv/beat-this-letni-vrt-2/16469/