BEAT THIS! @ LETNI VRT

Ponedeljek, 17 julij, 2017 21:00

BEAT THIS!

.čunfa
Shao
Nixon

Po Lost Beatsih nadaljujemo v istem tempu, ideja pa ostaja precej preprosta: soparen poletni večer, hladen drink in mastni beati. Z novim ciklom Beat this!, ki se bo oplajal na različnih sodobnih derivatih beats scene, bomo raziskovali presečišče lo-fi inštrumentalov, umazanih basov, elektronskih izpeljank in še česa. Razgibavanje vratnih mišic zagotovljeno.

Prvi Beat this! večer bo na Letni vrt Gala hale pripeljal morsko vzdušje, saj v goste prideta Istrana .čunfa in Shao.

.čunfa je od svojega prvenca Obsolete (Beton Records, 2016) preharal že številne odre, nazadnje pa smo ga v Gala hali gostili kot enega izmed predvozačev Samiyama. Tudi tokrat lahko zagotovo pričakujemo pravo beat pustolovščino.

Shao, mlada nada DJanja in produciranja iz Umaga, kot član ljubljanskega kolektiva SNIF ni čisti neznanec lokalnega klubovja. Zaplodil je vrsto EP-jev, ki plavajo po različnh tokovih inštrumentalnega hip hopa, ki se meša z elektroniko.

Za ogrevanje bo z uvodnim setom poskrbel Niko, eden izmed sodelujočih beatmakerjev na letošnjem natečaju Mladi Rapetek. Predstavil nam bo glasbene sadove svojega udejstvovanja na delavnicah, s katerimi vsako leto spodbujamo mlade upe za udejstvovanje na različnih področjih hip hop kulture.

Vstop prost!

FB event

ENGLISH >>

*v primeru slabega vremena se selimo v dvorano in pričnemo ob 22h!

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/beat-this-letni-vrt/16461/