FJUŽN GRANATA

Sreda, 18 avgust, 2021 18:00


FJUŽN GRANATA

Na letni oder Gala hale smo po uspešni lanski ediciji tudi tokrat postavili dvodnevno festivalsko Fjužn granato z nalezljivo “gud vajbs” muziko. Z vibracijami funka, fusiona, jazza in neo soula jo bomo aktivirali v sredo in četrtek, 18 in 19. avgusta. Ma se bomo meli fino!

BIRDS OF UNKNOWN
(jazz/avantgard/etno/soul)
Na uvodno festivalsko rajanje bo priletela sveža zasedba birds of unknown, ki je med drugim tudi del letošnje karavane Klubskega maratona Radia Študent. Z vokalom, saxom in kitaro trojec spretno pripoveduje spevne zgodbe, ki se v prepletu različnih žanrov dopolnjujejo in združujejo v izviren glasbeni izraz.

JOZHY BAIZA (funk/jazz/rock)
Jozhy Baiza (beri đouži bajza) je ritem sekcija zasedbe P’Jays, ki si poletne večere krajša z improvizacijo in svobodnim prehajanjem med funk, jazz in rock žanri. Vabljeni na energičen good vibes intermezzo, ki se bo na Fjužnu zgodil prvič in zadnjič.

FREEKIND. (soul/R&B/jazz)
Freekind. je sveži duo pianistke in vokalistke Sare Ester Gredelj ter bobnarke Nine Korošak Serčič. Mladenki skozi svobodno-prijazen soul, R&B in jazz groove predajata svojo življenjsko filozofijo, ki je na svojevrsten način ujeta na njunem prvem EP-ju “not good enough”.

DJ pred/med/after party: Jure Reherman/Rekordman že od malih nog najraje zbira vinilke. V njegovi kolekciji se mešajo žanri od jazza, funka, soula, R&B-ja, hip hopa, rocka, psihedelije, bluesa in etna. S svojim fjužn setom obeta sproščeno zibanje bokov in glav.

Music policy: funk/fusion/jazz/neo soul

Vstopnina: 15 € (dnevna vstopnica), 25 € (festivalska vstopnica)

Na dan koncerta vstopnic ni več možno rezervirat.
Rezervirane vstopnice je potrebno prevzeti do 20. ure.
Potrdilo o rezervaciji najdete med vsiljeno pošto.

Režim: PCT + maske nad 100 udeležencev

*v primeru dežja se prireditev prestavi!

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/fjuzn-granata-2/25751/