NOT ON TOUR (Tel Aviv, Izrael) @ Letni vrt – ODPOVEDANO

Petek, 11 maj, 2018 20:00

- Koncert je na žalost odpovedan –

Not on Tour so bili zaradi osebnih okoliščin primorani odpovedati del turneje. Prodaja je ustavljena, spletni kupci so obveščeni, kupnina jim je/bo povrnjena na kreditno kartico/Moneto/TRR. Kupci, ki pa so vstopnice kupili na prodajnih mestih pa imajo možnost pridobiti kupnino do 31. maja na prodajnem mestu, kjer je bila vstopnica kupljena.

Čakamo na nov datum!

 

Not On Tour (Tel Aviv, Izrael)

Poleti 2008 so Tel Aviv zapustili vsi dobri bendi in se podali na turneje, najstniški četverec punk rock navdušencev pa je iz dolgočasja prijel za inštrumente in ustvaril edini izraelski bend, ki takat ni bil na turneji Not On Tour.

10 let in štiri albume kasneje so Not On Tour naredili nešteto kilometrov povsod po svetu. Na japonski turneji so spremljali A Wilhelm Scream in Strung Out, na številnih evropskih turnejah so se na odrih pomerili z velikani punk scene, kot so Descendents, Pennywise, Face to Face, Good Riddance, Chixdiggit, Teenage Bottlerocket, Masked Intruder, Useless ID and Off With Their Heads ter nastopili na največjih punk rock festivalih, kot so Groezrock v Belgiji, Xtreme Fest v Franciji ter Punk Rock Holiday pri nas.

Not On Tour servirajo pozitiven, kot britev oster in hiter punk rock zvok z nalezljivimi melodijami in melodičnim ženskim vokalom, ki redno navdušuje obiskovalce njihovih koncertov. In nič drugače ne bo v Ljubljani!

Vstopnina: 10 € v predprodaji (www.mojekarte.si), 13 € na dan dogodka

FB dogodek >>

*V primeru dežja se dogajanje začne ob 20h v dvorani!

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/not-on-tour-tel-aviv-izrael-letni-vrt/18915/