PUNK ROCK HOLIDAY WARMUP PARTY Z AUTHORITY ZERO

Četrtek, 11 junij, 2015 20:00

PUNK ROCK HOLIDAY WARMUP PARTY w/AUTHORITY ZERO

Ena najbolj svetlih točk lanskoletnega festivala, ki je poleg nastopa na glavnem odru navdušila predvsem s spontanim akustičnim setom na plaži, ki se je zavlekel do jutranjih ur, bo tokrat zaokrožila celoto in nam pričarala vzdušje, ki nas avgusta ponovno čaka v Tolminu.

Authority Zero so stari znanci punk rocka. Navdih za svoje reggae in skate punk ritme so črpali pri velikanih Bad Religion, Pennywise in Sublime, prav tako pa v njihovi glasbi ne moremo mimo avtentičnega priokusa španske in portugalske glasbene zapuščine.

Start at Zero so mladi razbijači, ki prihajajo iz enega od epicentrov slovenske hard core punk scene. Skupno glasbeno pot so pričeli v letu 2012 z željo, da svoje uglasbljene duše predstavijo širši javnosti, kar so zagotovo opravili z odliko na Punk Rock Holiday 1.4, na turneji z Arms Aloft v Avstriji ter Real Life Vesion po Balkanu in širše, če naštejemo le nekatere izmed njih. Njihovi energični nastopi s kritično in osebno noto vabijo k posluhu!

Vstopnina: 8 € v predprodaji, 10 € na dan koncerta
Predprodajna mesta: Gala Hala, Madness na Trubarjevi in EVENTIM SI

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/punk-rock-holiday-warmup-party-z-authority-zero-letni-vrt-gala-hale/10839/