RAPETEK EXTRA: EDO MAAJKA + FRENKIE & DJ SOUL

Četrtek, 2 junij, 2016 22:00

Rapetek extra:
EDO MAAJKA + FRENKIE & DJ SOUL
(BiH)
+ ROOTS IN SESSION (DJ Pier & DJ Fu)

Edo Maajka se na krilih novega videospota “Ojojoj”, posnetega po nekaj letih video počitka ter po begunskem “No pasaran”, s katerima napoveduje svoj prihajajoči album, vrača na domači metelkovski teren. Največja raperska glava Balkana in ambasador bosanske in ex-yu raperske scene, prihaja v Gala halo okrepljen s svojima starima FmJam sopotnikoma, Frenkiejem ter DJ Soulom. Z njima bo poleg zimzelenih uspehov, s katerimi je Edo postal ena najmarkantnejših in najprepoznavnejših imen urbanega vsakdana na praktično celotnem področju nekdanje Juge, predstavil tudi kakšen novejši komad. Učinkovita koncertna trojka, ki ima za seboj neštevno veliko koncertnih dogodkov, deluje kot dobro naoljen mehanizem, Edo pa s svojo karizmo in izvenserijsko diskografijo vedno znova dokazuje, zakaj je eden največjih glasbenikov na področju bivše države.

Edo ostaja mojster “storytellinga”, največja zvezda ex-yu hiphopa, njegovo tkivo in glavna vez medkulturnega raperskega udejstvovanja, ki ima za seboj plejado ponarodelih uspešnic (Obećana riječ, No sikiriki, Mater vam jebem, Bomba, Saletova osveta, Jesmo l’sami, Trpaj, Rek’o sam joj, Jebo vladu, Mahir i Alma…), zlatih in platinastih albumov, glasbenih nagrad (Zlatna koogla, Crni mačak, Porin, Davorin in druge) ter predvsem zgodb našega vsakdana.

Po njegovem nastopu pa bosta svoje pozitivne vibracije z nami delila še Pier in Fu, ki pod imenom Roots In Session že mnoga leta skrbita za na reggaeju sloneče derivate jamajške godbe.

Vstopnina: 10 € na dan koncerta

FB event

 

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/rapetekm-extra-edo-maajka-frenkie-dj-soul-gala-hala/13811/