SNIF presents: SN3F Release Party

Petek, 4 januar, 2019 23:00

SNIF presents: SN3F Release Party

DVMIR (SNIF)
KANOMOTIS (DeepEnd!)
SIMONOK (Scandal Rankin, ZG)
PROOVE (Pula)

SNIF RECS je majhna spletna založba, ki je luč sveta ugledala oktobra 2016, vestno pa jo vodi manjši del kolektiva SNIF. Od takrat so si nabrali že kar nekaj izdanj, bolj natančno 6, najbol pa v oči bode vsakoletna SN(n)F kompilacija.

Tokrat se bomo zbrali ob proslavi 3. izdanja dotične kompilacije, ob tej priložnosti pa smo v goste povabili nekaj producentov, ki so s svojimi stvaritvami bogatili letošnji release.

DVMIR (SNIF)
Bedroom producent, vroč dj in večni šaljivec, naš DVMKE. DVMIR je svojo DJ pot začel okoli leta 2014, ko se je tudi prvič predstavil ljubljanski javnosti. Kaj kmalu je okoli sebe
nabral še nekaj podobno mislečih mladih fantov in tako je nastal kolektiv SNIF. Kot producent še ni dosegel večjih uspehov, kot sam pravi še raste, gre pa omeniti nekaj pojavov na tujih kompilacijah in releasih, kot na primer, na pariški založbi Club Late Music in belgijski založbi Handle the Sound. DVMIR vsekakor bolj blesti in slovi kot DJ, in res, njegova selekcija, ki je mešanica UK pridihov, pa vse do Dancehalla in Dembowa, do težkih sodobnih klubskih derivatov, ki se jih ne bi sramovali niti na Trdi Peški, človeka ne more pustiti pri miru.

KANOMOTIS (DeepEnd!)
Kanomotis je mlad, nadobuden in izjemno nadarjen producent in dj. Naš drugi slovenski reprezentant je član Deep End kolektiva in založbe in ima za pasom že nekaj krepkih izdanj. V svojih setih pa večinoma vrti dubstep, grime in raznorazne bass derivate.

SIMONOK (Scandal Rankin, ZG)
Po skoraj desetletju na Dancehall in Grime sceni, irski producent in dj SIMONOK dobro ve kako razgreti še tako hladno plesišče. Potem, ko je mladost preživel v metal bandih, je svoj fokus preusmeril v “džungelsko podzemlje”. Ta pot se je nadaljevala v Breakcore sceno, kjer je nastopal z velikimi imeni scene, kot so Dj Scotch Egg, Shitmat in Aaron Spectre, in postal nekakšen vodja podzemne klubske scene na Irskem. Leta 2010 je s svojim klubskim večerom “Scandal Ranking” vpeljal Dancehall v klubsko sfero na jugu Irske. Poznan je tudi po svojem klubskem večeru, kjer je Irski publiki predstavil težke Balkanske ritme. Leta 2010 se je iz ZDA preselil v Zagreb, kjer nadaljuje s svojo produkcijo in razgreva zagrebška plesišča s svojimi grime/dancehall seti.

PROOVE (PU)
Proove prihaja iz Pule, z bass glasbo pa se je prvič srečal na okoliških festivalih. Svojo DJ pot je začel v pulskem društvenem centru Rojc, skupaj z 207 in Deg-om pa je eden od osnovalcev Untied Label-a, ki ima do sedaj za seboj že skoraj 10 izdanj. V svojih setih vrti veliko različnih zvrsti Dubstepa, a se velikokrat posluži tudi Grime-a. Nedavno je sklenil pogodbo z londonskim labelom Dubtribu, kjer bo kmalu izdal tudi svoj komad “You Hesitate”.

Music policy: bass/club/grime

Vstopnina: 3 € pred polnočjo, 5 € kasneje

Facebook dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/snif-presents-sn3f-release-party-3/20659/