Sublime Night w/ Elvis Jackson, Red Five Point Star & Raggalution @ Cvetličarna

Sreda, 13 december, 2017 20:00

Sublime Night w/ Elvis Jackson, Red Five Point Star & Raggalution

Sublime; zelo dobro, lepo, prijetno; – pridevniki, ki označujejo in povezujejo tudi glasbo nastopajočih. Punk, reggae in ska zvoki Elvis JacksonRed five point star in Raggalution bodo ustvarili nepozabno glasbeno poslastico!

ELVIS JACKSON

Slovenska ska-punk-reggae-metal-rock zasedba Elvis Jackson že skoraj 20 let skrbi za ekstra energične koncertne nastope doma in v tujini, njihov unikaten odrski performans, 6 studijskih albumov in poseben pristop k “neplavalkam” na nastopih pa vodi naravnost pod in na Elvis Jackson oder!

RED FIVE POINT STAR

Trije studijski albumii, “live” album s Trnfesta, dvajset let delovanja, nešteto koncertnih turnej, kjer so se mudili tako po Evropi, Afriki in Ameriki, projekt z Big Bandom Vrhnika ter kreativni premor s koncertnih prizorišč, po katerem se Red Five Point Star vračajo ravno tja, kjer najbolj blestijo – na oder in v družbo svojih pajdašev!

RAGGALUTION

Revolucija in reggae!
Kranjska crossover reggae zasedba zelo aktivno koncertira tako doma kot v tujini. S svojim drugim albumom Gatekeeper, ki je bil izdan v letošnjem letu, prejema odlične kritiške recenzije in dobre odzive publike. Raggalution prinašajo toplino svežino polno energije zapakirano skupaj s pozitivnimi vibracijami.

Vstopnina: 13 € v predprodaji, 15 € na dan prireditve
Predprodaja: mojekarte.si

FB dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/sublime-night-w-elvis-jackson-red-five-point-star-raggalution-cvetlicarna/17815/