TANGO MEETS BOLLYWOOD & BHANGRA

Sobota, 9 september, 2017 20:00

24.OBLETNICA AKC METELKOVA MESTO

TANGO MEETS BOLLYWOOD & BHANGRA

Vabljeni na večer, poln presenečenj! Južna Amerika se bo pomešala z Indijo, učenci z učitelji, obiskovalci s plesalci, tujci z domačini, eno je pa zagotovo – plesalo se bo do jutra!

Letni vrt: MILONGA TANGO POPULAR

Vrata odpira nova ljubljanska milonga, ki objem, povezanost in igrivost argentinskega tanga prinaša iz zaprtih, skritih prostorov na ulico in med ljudi! Želijo plesati prav pri nas, na AKC Metelkova mesto, zbirališču različnih generacij, gostiteljici premnogih odmevnih kulturnih in glasbenih dogodkov in, po njihovih besedah, zibki slovenske urbane in alternativne kulture. Glasbo bo vrtel DJ Goran Nikšić (Zagreb, CRO), z vedno pravšnjo mero sladko-pikantnega.

Gala hala: BOLLYWOOD & BHANGRA NIGHT

Po konkretni porciji tanga se ob polnoči selimo v dvorano , vendar zares v popolnoma drug svet. DJ Shanti Priya in DJ Borsan nas bosta teleportirala na indijske ulice in klube ter nas do jutra pokonci držala z novimi bollywoodskimi in bhangra hiti. Na odru se jim bodo, kot vedno, pridružile plesalke plesne skupine Raqs Roshni, tokrat zadnjič v tej postavi, saj se ena izmed plesalk seli v tujino.

Vabljeni!

Vstopnina: vstop prost do polnoči, 3 € kasneje

FB event

*v primeru slabega vremena bo prireditev v celoti potekala v dvorani s pričetkom ob 20h!

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/tango-meets-bollywood-bhangra-letni-vrt-gala-hala/17253/