TRAP IST TOT

Petek, 17 november, 2017 22:00

POVRATEK MALIGNE GLASBE

LIVE:
Buntai
SMRT BOGA IN OTROK + AMN
KLIKA (a.k.a. Kite i Jaja / Bekfleš / Volvox / Kardež)

DJ LINEUP:
cl_tr
Young Sanci (Pinki Paciotti b2b Mili Khumara)
Tigerbalm (Freeverse & DVS)

* Premierno v Sloveniji gostimo novosadsko KLIKO, številčno ekipo kulturnih likov izza bloka, ki so s svojo senzualno-trpečo jebozovnostjo in zapohano agresijo iz popolne internetne nedoslednosti in zmede kapitalizirali following po celotnem kulturnem prostoru bivše skupne države. Z navijaškimi nastopi in bizarnim humorjem, ki temelji na zapuščini zajebantske veje srbskega rapa, jim je uspelo formirati lasten zvok, ki presega okvire vsega, kar prehitro spada pod trap.

* Shiro Rodbino bodo, z vsekakor večjim elanom, v še enem koncertnem prvencu pri nas, nadomeščali mladi internet-trip razmetalci BUNTAI, s katerimi se v Ljubljano vrača tudi Goca R.I.P., impozantni član KUKU$ KLANa. Epski posse-cut Mrak Chapman, na katerem se zvrsti celotna obitelj High5 33bande, je BUNTAI hitro uvrstila med obvezna imena najmlajše regionalne scenke, kar dinamično potrjujejo s svojo stalno indie-release prisotnostjo v zadnjem letu. Pričakovati je vsekakor a e s t h e t i c moshpit.

* Na oder kluba, pod katerim so preživeli zajetno število gimnazijskih dni, pa se vračajo znane face domače psevdo-trap antologije: ekipa SMRT BOGA IN OTROK. SBO interpretira unheard vizije in material, ki ga v dnevih pred koncertom kani tudi izdati skupaj z emotivnim dvojcem AMN, ki bo prav tako predstavil svojo prihajajočo zbirko pesmi. Razgreti furji tudi tokrat flashajo hite v performativni penetraciji.

* Glasbeni prolog v noč bo seansa mlade up-and-coming XXL Freshmen 2017 soon-to-be dive vseh klubsko-elektronskih zajebancij: cl_tr. After pa bo pripadel inventivni , a popularni selekciji Young Sancev na eni ter razgledanemu programu uveljavljenega Tigerbalm dvojca na drugi strani, ki je nekoč v Ljubljano že prinesel Gucci Maina, tokrat pa se v post-faktični maniri lahko zgolj sprašujemo, kakšen trend nameravata servirati.

DANCE HEAVY KILL TRVP

Vstopnina: 5 € earlybird, 7 € predprodaja (oboje – Gala hala na dogodkih, magda, One Way Store), 8 € dan dogodka

FB event >>

CGP: Matija Medved

Permanent link to this article: http://www.galahala.com/arhiv/trap-ist-tot-gala-hala/17601/