ZATVORITEV: SBO

Torek, 31 avgust, 2021 20:00


ZATVORITEV: SBO

Zatvoritev Podaljšanega bivanja na letnem vrtu Gala hale z doom rap gucci disko kolektivom SBO!

Čudaškost in odtujenost sta stigmi, ki jih je SBO zadobil kot avantgarda ljubljanske trap mladeži že v samem začetku. Njihova brezkompromisna pojavnost in neobčutljiva izraznost sta odmevali kot basovski pank za internet generacijo. Zabavljači in depresivci, mučki provokatorji s/z (o)kultnimi predznaki, t.i. Les Enfants Terribles domače trap scene, a prvotno le gimnazijski prijatelji z misijo vsak petek.

Torek, 31. avgust, je datum, ki si ga morate označiti v svojem koledarju, saj SBO prihajajo v Galo z najnovejšim albumom Trans, ki je izšel letos marca pri domači založbi Sonic Tribe.

Znotraj 14 komadov se ljubljanski eksperimentalci obravnavajo kot otroci slovenske politične tranzicije in s tem označujejo lasten obrat od kontroverznosti trapa k introspekciji garagea, housea in elektra. Po letošnjem nastopu na MENT-u kdo ve, kaj nas čaka. The hype is real!

”Trans je torej stanje, ki traja in ki nas zahteva cele, kot sintetični vrhunec, kot neprestano spreminjanje, kot fluidnost seksualnosti, kot nekaj, na kar mogoče nimamo vpliva. Trans je tu in ne vemo kje smo, vemo edinole od kod smo prišli in kaj smo na poti izgubili.”

Music policy: doom rap/gucci disko/elektro pop

Vstopnina: 10 € z rezervacijo, 13 € na dan koncerta – nekaj vstopnic bo še na voljo na dan koncerta

Na dan koncerta vstopnic ni več možno rezervirat.
Rezervirane vstopnice je potrebno prevzeti do 21. ure.
Potrdilo o rezervaciji najdete med vsiljeno pošto.
Število vstopnic je zaradi slabših epidemioloških pogojev omejeno.

Režim: PCT (prosimo, prinesite potrdila s seboj)

*v primeru dežja se prireditev prestavi!

Fb dogodek >>

 

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/zatvoritev-sbo/25903/