INTIMNO: OLFAMOŽ

Ponedeljek, 24 avgust, 2020 20:00


INTIMNO: OLFAMOŽ

Andrej Fon, princ na belem kozlu slovenske improvizacijske scene, bo s svojim solo nastopom razširil pojem kantavtorstva, kakršnega smo vajeni na ponedeljkovi serialki Intimno.

Samouk in multiinstrumetalist s svojim nadrealistično zbadljivim pripovedništvom že vrsto let skrbi za nepredvidljive izdaje in zasedbe. Konec julija je pri nas že navdušil z math-rock / post-punkovsko avantgardno zasedbo Svojat, pred petimi leti pa je svojo avtorsko izvrstnost predstavil tudi v zasedbi Olfamoštvo, dih jemajoči razširitviji solo projekta s strunarji (Marko Jenič, Ana Kravanja, Vitja Balžalorsky, Martin Ukmar, Ivo Poderžaj, Jošt Drašler), tolkalcema (Brgs, Vid Drašler), saksofonistom (Cene Resnik) ter polifonikom in vokalistkama (Samo Kutin, Irena Tomažin, Vesna Godler).

V tednih zapovedane karantene je Olfamož razveselil s kar dvema ločenima glasbenima ukrepoma – RŠ hitom ‘Ažurni boogie’ in navihano razpadajočim ljubezenskim pismom ‘Dotaknila si se me tam’. Naj bosta spodaj priložena omenjena singla še dva dodatna razloga za našo in vašo neučakanost na poslednje avgustovsko Intimno druženje na letnem vrtu!

Vstopnina: 4 €

Music policy: freak folk / post hipi / olfacore impro nadrealizem

*v primeru slabega vremena bo koncert izveden v dvorani z omejeno kapaciteto!

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/intimno-olfamoz/24702/