RECKLESS LOVE RIDES

Sobota, 25 maj, 2024 21:00



RECKLESS LOVE RIDES

Mezer The Architect (PL) / Tric / Glorex @ Channel Zero

RotorMotor / Калина @ Gala Hala

Pustite zavore doma in se pripravite na divjo nočno vožnjo po nepredvidljivih ovinkih Metelkove. RotorMotor premierno predstavlja dirko za veliko nagrado Gala Hale in Kanala Nič.

S poljskega Gdanska v Channel Zero prihaja Mezer The Arhitect. Mesto vodilnega v skupnem seštevku si je zagotovil s svojim edinstvenim slogom produkcije, ki združuje nalezljive ritme hardgroove techna z ghetto house-om. Techno koračnice devetdesetih so ga navdihnile, da je skozi leta na SoundCloudu pridobil pomembno bazo oboževalcev, kar mu je prineslo različne nastope po Evropi, tokrat pa se bo v debitantskem nastopu predstavil poslušalstvu v slovenski prestolnici.

Barve Škofje Loke bo zastopal Patrik Krajnik, ki nastopa pod umetniškim imenom Tric. Redni gost franšize Diskölöka in aktivni član kolektiva KLETKA se navdušuje nad technom na visokih obratih, vseeno pa njegovim preciznim setom ne manjka emocij ter dinamike.

Channel Zero bo do cilja pripeljala Glorex, ena izmed protagonistk kolektiva Lekker in rezidentka dogodkov Double Date. V svojih setih sunkovito prestavlja med žanri kot so techno, trance, electro in ghetto tech, zato vam toplo priporočamo, da pripnete varnostne pasove.

Na sosednji progi, v Gala Hali, začenja калина. Tako ona kot njena selekcija sta energični in v nenehnem gibanju, dark disco, ebm in darkwave aranžma pa ima odtis njenih house korenin. V K4 je iz poslušalke diplomirala v dj-ko, zdaj pa svoje skillse (in dj booth dance move) pili pod okriljem ekipe Just A Dance.

Preostanek večera na desnem prizorišču pripada gostiteljema. Dvoglava mašina na raketni pogon imenovana RotorMotor bo s peturnim setom utrudila še najbolj zveste ljubitelje dirkalnih športov in za seboj pustila dolge črne odtise pnevmatik.

Se vidimo zadnjo soboto v maju!

Imetniki predprodajnih vstopnic imajo zagotovljen vstop do polnoči, nato pa imajo prednost pri vstopu. V primeru polne kapacitete katerega koli od prizorišč, vstop poteka po načelu en vstop – en izstop.

Music policy: techno/ghetto house&tech/trance/electro/dark disco/ebm/darkwave…

Vstopnina: 13 € earlybird, 17 € v predprodaji, 20 € na dan prireditve

Predprodaja vstopnic >>

Fb dogodek >>

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/reckless-love-rides/30193/